דגדגן קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגדגן קטן
    מיכל
    11/11/2010

אני בחורה בת 22, יוצאת עכשיו עם בחור בן 24 מזה כחודשיים. יש לציין שהוא החבר הראשון שלי. לפני כשבוע נכנסנו למיטה וכשהוא ראה את איבר המין שלי הוא אמר לי שיש לי איבר מין כמו של ילדה, זאת אומרת לא מפותח לגמרי. הוא אמר לי שאין לו אפילו מה ללקק ושהוא רגיל לגעת לבחורות בדגדגן וזאת ההנאה שלו. כל זה היה חדש בשבילי. מאוד נעלבתי ממה שהוא אמר לי. האם אני שונה משאר הנשים? הוא אמר לי שבסרטים ארוטיים אין דגדגן בגודל כל כך קטן כמו שלי. מה עלי לעשות? איך אוכל להיות שוב פעם עם גבר במיטה? האם יש ניתוח שאפשר יהיה להגדיל את הדגדגן? למה זה כל כך חשוב לגבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגדגן קטן

הוספת תגובה

• רגישות קטנה

לי ראובני
    14/11/2010

יקירה
    אין שום דגדגן, או שפתיים או איבר מין בכללותו של אישה הדומה לאיבר מין של אישה אחרת.
    את בסדר גמור, את בריאה ואין בך שום פגם, הוא פשוט לא מסוגל להכיל שונות, ניזון מהפורנו ובעיקר מאוד לא רגיש.
    אני מציעה לך להבהיר לו שאת הגוף שלך את אוהבת ומכבדת ולא מוכנה לשמוע אמירות שמנסות להקטין את הערך והחוויה שלך איתו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את ממש בסדר

ע צ ו ב
    20/11/2010

חבר שלך מטומטם שלומד מסרטי סקס מבוימים וממש לא משקפים
    תזרקי אותו!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי להגיד לך

אביבה
    20/11/2010

לפני כמה ימים ראיתי באתר של וואלה סרט על נשים שהדגדגן שלהן גדול מהרגיל והן עושות ניתוח להקטין אותו כי גברים העירו להן על כך הערות . גם הראו נשים בסרט שלמדו לקבל ולאהוב את איבר המין שלהן כמו שהוא. אם זה המ שהוא אומר לך יש לו בעיה קשה. תאהבי את עצמך כמו שאת ודגדגן קטן זה מצויין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו