סקס בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

אנונימית
    19/11/2010

אז את יכולה בבקשה להמליץ לי סקסולוג באיזור באר שבע?? אני ממש לא מכירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס בפעם הראשונה
    אנונימית
    18/11/2010

שלום,
    יש לי חבר כבר יותר משנה, ובזמן האחרון אנחנו מנסים לקיים יחסי מין. הבעיה היא שממש כואב בכל ניסיון. בנסיון האחרון הוא חדר מעט (ממש מעט) וממש כאב לי והפסקתי את זה.
    מה אני יכולה לעשות כדי שיפסיק לכאוב לי כל כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס בפעם הראשונה

הוספת תגובה

• צריך להגדיר מה הבעיה

לי ראובני
    19/11/2010

שלום יקרה
    יחסי מין אינם אמורים לכאוב ואם יש כאב זה אומר שמשהו לא תקין ואותו צריך לאבחן.
    את צריכה ללכת לרופא נשים מומלץ עם רקע סקסולוגי, ולשלול וסטיבוליטיס או וגינסמוס שהם בעיות נשים המונעות קיום יחסי מין ללא כאב.
    אבל הן ברות טיפול.
    פשוט צריך להתחיל באבחון מדויק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימית
    19/11/2010

כנראה שכחתי לציין את זה... זאת תהיה הפעם הראשונה שאקיים יחסי מין... יכול להיות שזה כואב כי אני פוחדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

לי ראובני
    19/11/2010

גם אם יש חשש זה עדיין לא אמור לכאוב באופן בלתי ניתן לחדירה.
    אלא אם כן =כאמור הגוף אומר לך משהו שאת מפחדת להודות בפני עצמך לדוגמא שאת עדיין לא מוכנה.
    במקרה כזה ממליצה על שיחה עם סקסולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו