עזרו בבקשה..אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרו בבקשה..אובדת עצות
    אביבה
    20/11/2010

אינני יודעת אם זה המקום הנכון לרשום בו, אך התייאשתי מכל הפורומים האחרים והנשים והרופאים שאין להן תשובה בשבילי. כשאני מוציאה שיער מאזור השפתיים במפשעות או אפילו כשהוא מקוצר אינני יכולה להטיל את מיימיי כראוי. מה שקורה השתן בורח לי לצדדים ומרטיב את כולי ואת מכנסי. כבר התייאשתי מהלהתאפק ימים שלמים מה שגם לא בריא ויכול לגרום לדלקות . ובנוסף אינני יכולה שלא להסיר את השיער בגלל האופנה הסבל המגוכחת של להסיר משם שיער ובגלל שגברים נגעלים מכך וגם לי זה מציק ומגרד. בנוסף אני עושה לייזר באזור ואינני יודעת אם להמשיך או לא. אני ממש מיואשת. אף אחד מחבורתיי לא נתקלה במקרה כזה. התגברתי על הבושה והלכתי לרופאת נשים והיא אמרה לי שאין לה מושג למה זה קורה ואפילו בדקה את המקום ולא ראתה משהו יוצא דופן. כבר ניסיתי בכל דרך לפתוח יותר אתה רגליים לסגור אותם יותר להתכופף יותר להתכופף פחות..אני באמת לא מבינה למה זה קורה רק לי כבר אינני יכולה לחיות כך..גם אם השאלה לא קשורה לפורום הזה אשמח אם יש לכם עיצה לתת לי או שתפנו אותי למקום אחר שיכול לעזור לי למרות שכבר ניסיתי הכל והתייאשתי האם זו בעיה בחור שממנו יוצא השתן ? או בצורת השפתיים ? מה יכול לגרום לכך ומה עליי לעשות ?עניין מפחיד גם כי כשארצה להרות אני יודעת שהשתן יהיה תכוף יותר ולא אוכל להתאפק...אני משתמשת באסלוניות בלית ברירה מה שמתסכל אותי ומפחיד מפני חיידקים שיש בשירותים הציבוריים . אינני שותה כלל בחוץ כדי שלא יהיה לי שתן..הדבר ממש פוגע לי באיכות החיים ואני אובדת עיצות .. בנוסף אינני נוסעת לטיולים כלל כי אני יודעת שאצטרך להוריד את השיער אבל לא אוכל להשתמש בשירותים הציבוריים..אנא מכן בנות..או רופאים יקרים אם יש בידיכם התשובה..אשמח. בנוסף לכן כבר ניסיתי את ה-p-mate אבל זה עניין מאד יקר ואינני יכולה להסתמך על זה וגם לא תמיד ניתן למצוא אותו...
    בבקשה עזרו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו בבקשה..אובדת עצות

הוספת תגובה

• עזרו בבקשה..אובדת עצות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/11/2010

לא ברור לי למה זה קורה. השימוש באסלוניות הינו הגייני ובטוח גם בשרותים ציבוריים. תלוי כנראה במידת הסרת השיער שלך, ויכול להיות שכדאי שלא תתקרבי לאזור הפנימי יותר אלא הורידי רק באזור המפשעות ובשפתיים הגדולות בחלק החיצוני יותר, כך שלא תפגעי בקו השיער שקרוב לשופכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו גם בעיה..

אביבה
    21/11/2010

השיער שלי באזור השפתיים הגדולות ארוך מאוד ודורש לפחות קיצור...כי אחרת זה ממש דוחה את בני המין השני...וגם כאשר אני מקצר הדבר קורה..אפילו כשזה לא בשפתיים הגדולות ורק ממש קרוב..כבר ניסיתי הכל אני ממש אבודה ומיואשת...השימוש באסלוניות גם יקר מאוד..ובטיולים לדוגמא לא בכל מקום יש שירותים ציבוריים...לפעמים צריך בטבע או בסוג של עמידה..וזה בעייתי...ובנוסף לכך בזמן הריון לדגומא ידועה סכנה גדולה יותר לקבלת זיהומים כך שאיני בטוחה שאסלוניות זה מספיק...
    :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עצה?

אביבה
    28/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו