יחסי מין לאחר תפרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין לאחר תפרים
    שירי
    23/11/2010

שלום רב!
    יש לי בעיה מאוד מציקה ואני כבר אבודת עיצות.
    אני בת 28, ילדתי לפני שנה וחצי. לפני הלידה היו לי יחסי מין מאוד מהנים ומספקים עם בעלי. בזמן הלידה היו לי מספר קרעים חיצוניים שתפר אותם פלסטיקאי מתלמד. אחד התפרים היה על כיפת הדגדגן ואותה הוא תפר ייתר על המידה. לאחר איחוי התפרים קרו 2 דברים:
    1- העור על הדגדגן מתוח מאוד והדגדגן עצמו מעוקם לצד ימין. יש לציין שגם לפני הלידה הוא היה קטן ועכשיו הוא בכלל בקושי מורגש (יש לי שפתיים חיצוניות גדולות מאוד וכמעט ואין שפתיים פנימיות).
    2- והמציק ביותר- הדגדגן איבד משמעותית מהרגישות שלו, לוקח לי המון זמן להגיע לאורגזמה ויש ללחוץ עליו ממש חזק כדי להרגיש משהו. לאחר קיום יחסי מין כל האיזור כואב לי בגלל החוזק של הלחיצה.
    הדבר מציק לי מאוד, כיוון שבעבר נהנתי מאוד מיחסי מין.
    נבדקתי אצל גניקולוג והוא עשה לי בדיקה עם מחקיר קלפוסקופיה (אני חושבת שכך קוראים לו, אבל לא בטוחה). לאחר הבדיקה אמר לי שאין מה לעשות פרט לניתוח כואב שיאבד מהשפעתו בלידה הבאה.
    אני ממש מיואשת מהדבר הזה... האם באמת אין מה לעשות?
    אנא עזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין לאחר תפרים

הוספת תגובה

• יחסי מין לאחר תפרים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/11/2010

ניתוח לא הייתי מציעה לך מסכימה עם רופא הנשים שלך
    אולי טיפול סקסולוגי כדי להגביר את הרכוז המיני וההתמקדות בתחושות
    שמוש בויברטורים לדגדגן כמו רוקט פוקט, ואולי שמוש במכשיר ואקום לדגדגן כדי להגביר את זרימת הדם בו ( אין בארץ אפשר ליבא מארה"ב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו