מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח לא נעים מאיבר המין הנשי כתוצאהמאיה24/11/2010
יש לי חבר כבר 7 חודשים ואנחנו מקיימים יחסי מין ואני לוקחת גלולות למניעת הריון ואז התחילה לי תופעת לוואי משונה שהיו לי כל מיני הפרשות חומות וקראתי על זה באינטרנט והבנתי שזה טבעי והם עברו מעצמם. ועכשיו יש לי בעיה קצת יותר גדולה,בכל פעם שאנחנו רוצים לקיים יחסי מין יש לי ריח לא נעים מאיבר המין שלי גם אם זה אחרי המקלחת עם סבון.. האם זאת תופעת לוואי מהכדורים שתעבור מעצמה או שאני צרכה לטפל בזה? כי לפני שהתחלתי לקחת את הגלולות לא היה לי את הריח הלא נעים והוא התחיל בערך כחודש אחרי הלקיחה... בבקשה תעזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח לא נעים מאיבר המין הנשי כתוצאה - תגובה
לי ראובני24/11/2010הרייח וכו כנראה מקורם בקיום יחסי המין ולא הגלולות אבל נראה שצריך לחזק את המערכת, אז קחי פרוביוטיקה פמינט ואסידופולוס ולא צריך לנקות יותר מדי את איבר המין כי זה לא בריא ובעיקר מחליש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כדורים? כי אני לא בעד במיוחד
מאיה24/11/2010במיוחד שאני יודעת שלפני שהתחלתי לקחת את הגלולות לא היה לי את הריח הזה גם בזמן קיום היחסי מין וגם ביום-יום וכחודש אחרי שהתחלתי לקחת את הגלולות אפילו קצת יותר התחיל הריח ואני מאוד רוצה להיפתר ממנו אך אני לא רוצה לקחת עוד כדורים בנוסף לגלולות .. מה עליי לעשות? ויכול להיות המצב שזה פשוט יעבור מעצמו ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בויטמינים
לי ראובני06/12/2010שלום,
מדובר בויטמינים שמחזקים את החיידקים הטובים באזור איבר המין והקיבה כך שאם מדובר בסוג מסוים של פטריה או דלקת נרתיקית זה מאוד יעזור לך להלחם בה.
אם זה לא מלווה בגרד סביר להניח שזה לא מחלת מין כפי שהציעו כאן
אבל למען הסר ספק, את יכולה לפנות לרופא נשים
רק לא לקחת באופן אוטומטי אגיסטן כי זה מחליש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מע'יפה שטיפה אינטימית
טלאור08/12/2010מאיה יקרה.
גם אני סבלתי מתופעות כמו אלו שכתבת כאן,
וגם אני כמוך לא אוהבת כדורים.
לכן פניתי לרפואה הסינית, והמרפאה שלי המליצה לי על שטיפה אינטימית.
נדהמתי כמה הדבר פשוט ויעיל.
והכי חשוב זה טבעי לגמרי.
אני ממש ממליצה לך להשתמש.
הם לא מפרסמים ולכן חפשי בגוגל את נשית אינטימית.
בטוחה שתהני כמוני.
טלאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיפה אינטימית
לי ראובני15/12/2010שטיפה אינטימית עשויה לפגוע בפלורה הטבעית של הנרתיק ודווקא להחליש.
רפואה סינית זה אחלה, גם דיקור וגם נטורופטיה בהחלט עוזר
וגם תוספי מזון/ ויטמין שמבוססים לרוב על צמחים כגון חמוציות המחזקות את מערכת השתן.
שטיפות אינטימיות עם חומץ תפוחים יכולים גם הם לעזור
אבל לא עם סבונים תעשייתים שבדרך כלל מייבשים ועשויים במקרים חמורים לגרום לוסטיבוליטיס....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן לרכוש אותם???
לי23/01/2011איפה ניתן לרכוש שטיפה אינטימית כזו? מה השם המדוייק??
כנ"ל לגבי ויטמינים עם חמוציות..אשמח לדעת פרטים יותר מדוייקים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני לחנות טבע
לי ראובני24/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח לא נעים
שיר25/11/2010אם זה ריח דגי, סביר כי מדובר בבקטריאל וגינוזיס (זיהום חיידקי).
כדאי לך להשתמש בטבלית וגינלית של נורמפלור בכל יום בערב למשך יומיים אחרי קיום יחסים והריח יעלם פלאים. הויטמין C (נורמפלור) נקשר לאמינים הגורמים לריח וכן גם עוזר בריפוי הזיהום.
אפשר לקנות ללא מרשם בכל בית מרקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח לא נעים
לימור30/01/2011גם אני הרגשתי את אותה התופעה והשתמשתי בפרוביוטיק פמינה בהמלצת הגינקולוג שלי. תוך כמה ימים נעלמה בעיה של שנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח
אוריאנה13/02/2011אני השתמשתי בביופימייל בבליעה ובשימוש וגינאלי וזה ממש עזר
לא חוזר על עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)