ריח לא נעים מאיבר המין הנשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח לא נעים מאיבר המין הנשי
    מאיה
    24/11/2010

מקודם ייעצת לי והגבתי לך בחזרה אבל המחשב שלי קצת דפוק ולכן אני כותבת שוב למקרה שלא קיבלת את התגובה(:

שאלתי אם זה כדורים מה שאת ממליצה לי מפני שאני קצת נגד כדורים במיוחד שאני יודעת שלפני שהתחלתי לקחת את הגלולות לא היה לי את הריח הזה גם בזמן קיום היחסי מין וגם ביום-יום וכחודש אחרי שהתחלתי לקחת את הגלולות אפילו קצת יותר התחיל הריח ואני מאוד רוצה להיפתר ממנו אך אני לא רוצה לקחת עוד כדורים בנוסף לגלולות .. מה עליי לעשות? ויכול להיות המצב שזה פשוט יעבור מעצמו ?
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רק שטיפה אינטימית טבעית-כדאי לך

טלאור
    08/12/2010

מאיה יקרה.
    גם אני סבלתי מתופעות כמו אלו שכתבת כאן,
    וגם אני כמוך לא אוהבת כדורים.
    לכן פניתי לרפואה הסינית, והמרפאה שלי המליצה לי על שטיפה אינטימית.
    נדהמתי כמה הדבר פשוט ויעיל.
    והכי חשוב זה טבעי לגמרי.
    אני ממש ממליצה לך להשתמש.
    הם לא מפרסמים ולכן חפשי בגוגל את נשית אינטימית.
    בטוחה שתהני כמוני.
    טלאור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שיהיה ריח

לין
    09/12/2010

אם רק מנמגבים בנייר טואלט יבש צואה ושתן אחרי שנכנסים לשרותים מה ציפית שזה יריח כמו קנזו פלאוור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח לא נעים מאיבר המין הנשי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/12/2010

הגלולות משנות את ההפרשות הנרתיק דרך שינוי ברמת החומציות שלו
    את יכולה להחדיר לנרתיק כמוסות פרוביוטיקה שאלו חיידקים טובים שיאזנו את חומציות הנרתיק או להחדיר לנרתיק טבליות של ויטמין סי שנמכרות בבית מרקחת ללא מרשם רופא
    אם שטיפות נרתיקיות ממליצה לך לעדשות שטיפה טבעית בלבד עם 1 כף חומץ תפוחים מהול בכוס מים ולקנות בבית מרקחת מתקן לשטיפה נרתיקית. עשי את השטיפות לא יותר מפעמיים בשבוע ואחריהם החדירי לנרתיק כמוסת פרוביוטיקה כדי לשמור על החיידקים הטובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו