דימום ארוך במיוחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום ארוך במיוחד
    ע
    28/11/2010

אני לוקחת גלולות אורתוציקלן כבר כמעט 8 שנים בלי בעיה. בד"כ אני מקבלת ווסת 3 ימים אחרי סיום החפיסה אבל לפני שבועיים התחיל לי דימום דמוי ווסת כבר למחרת סיום החפיסה. הדימום נמשך כל השבוע של ההפסקה וגם כשהתחלתי חפיסה חדשה המשיך דימום חלש. הרופא שלי בדק אותי והמליץ להפסיק עם הגלולות לחודש הקרוב ושכך גם יפסיק הדימום, אבל גם 3 ימים אחרי הפסקת הגלולות יש לי דימום שאפילו הולך ומתחזק. יש סיבה לחשוש? כמה זמן להמתין עד שאפנה לרופא שוב? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום ארוך במיוחד

הוספת תגובה

• דימום ארוך במיוחד - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/11/2010

יכול להיות שהדימום יפסיק תוך מספר ימים, אך אם הוא ממשיך להתחזק פני שוב לרופא נשים ולברור ולטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי סדירות במחזור, שוב

עדי
    18/01/2011

שלום,
    תודה על התגובה הקודמת. הקשבתי לעצה ואכן המחזור הסתדר. עשיתי הפסקה של חודש בלקיחת הגלולות עד תחילת הוסת הבאה (שהגיעה בזמן בלי בעיה). על פי הוראות הרופא שלי התחלתי חפיסת גלולות חדשה עם הופעת הדימום של הוסת וסיימתי את החפיסה עד סופה.
    הבעיה היא ששוב נתקלתי באותה תופעה - הוסת הופיעה מיד לאחר סיום החפיסה ולא 3 ימים לאחר מכן כפי שקורה אצלי בד"כ (לקחתי גלולה אחרונה בשבת בערב וביום ראשון בצהריים כבר הופיע דימום). אני חוששת שגם החודש יהיה דימום ארוך ולא סדיר. מה ניתן לעשות?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי סדירות במחזור, שוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2011

אין שום בעיה שהמחזור מגיע מיד עם הפסקת הגלולות.
    המתיני ותראי מה יהיה בחודש הקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו