מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת ברמות שאי אפשר לתאר..אניי01/12/2010
שלום..
יש לי חבר כבר 5 שנים..ואני רוצה לדעת אם הוא מסתכל על בנות מאחורי גבי ואם הוא גם מתפתה מהם כאילו אם בחורה תבוא אליו ותיע לו באיבר המין שלא ישכב איתה וזה..
דיברתי איתו על קטע שאם נגיד בחורה באה לגבר והיא כוסית עם חזרה תחת שפתיים והכל אין גבר שלא מסתכל עליה ולא עומד לו וגם אם היא תבוא ותיגע לגבר באיבר המין הוא כולו יתחמם ויהיה מת לשכב איתה אבל חבר שלי אמר שאצלו זה ככה האם זה נכון או שהוא משקר עליי??ואיך אני יכולה לדעת אם הוא מסתכל או שעומד לו שהוא מסתכל על בחורות או שלא מתפתה מבנות??
אני פשוט כל היום חושבת על זה ופשוט בא לי לקחת בחורה לשלם לה כסף ולהסתכל מהצד לראות אם הוא יזרום איתה..אני ממש מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת ברמות שאי אפשר לתאר.. - תגובה
לי ראובני01/12/2010בזה אופן פנייה לנערת ליווי יתרום לזוגיות שלך?
באיזה אופן הקנאות והחששות הללו עוזרים לתחושת השלמות שלך?
מה הגורם שמעורר בך קנאה, מה הקושי לתת בו אמון פתאום, אחרי כל כך הרבה שנים.
מציעה לך לבדוק עם עצמך למה את מצפה ולהבין שמחשבה בוראת מציאות ואת לא רוצה ליצור סיטואציות שבהן את מעמידה אותו במבחנים כי זה יחזור אליך בבומרנג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ..
ספיר01/12/2010מזאת אומרת -למה את מצפה ולהבין שמחשבה בוראת מציאות ואת לא רוצה ליצור סיטואציות שבהן את מעמידה אותו במבחנים כי זה יחזור אליך בבומרנג.
את יכולה להסביר לי באופן יותר ברור..
ואני מפחדת שהוא לא יסתכל על בנות ויגיד זאת ככה וזאת ככה מאחורי גבי..
וגם אומרים כשמסתכלים על בחורות במיוחד שהם סקסיות ויש להם חזה תחת גוף והכלל עומד מהר לגבר..והחבר שלי אומר שאצלו זה לא ככה וניראלי שהוא משקר..מה אומרת על זה??והוא גם אומר לי שהוא לא מסתכל.
ואני מאוד מאוד מפחדת מזה..וגם אם בחורה תבוא ותתחיל איתו אני מפחדת והייתי רוצה לנסות את זה כדי לראות אם הוא זורם מאחורי גביי מבינה?אני מזה מפחדת..
בגלל זה רציתי להביא לו סתם בחורה ולשלם לה בשביל לראות איך הוא יגיב מבינה??למרות שלא ישב לי טוב אחרי זה אם היא תנשק אותו הוא תיגע לו באיבר המין.
תציעי לי מה לעשות בבקשה אני חייבת לדעת אם הוא כזה בבקשה ממך אני ממש ממש מיואשת..אני פשוט לא יודעת מה לעשות ובא לי לבכות אין אני לא יכולה שהוא יסתכל על בחורה אחרת וגם הוא כזה לא רוצה שאני יסתכל על גברים אחרים זה הדדי בבקשה תעזרי לי אני כל כך מיואשת אנא ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)