קרום הבתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום הבתולים
    מורן
    02/12/2010

היי. לפני כמה ימים אוננתי ואחרי מספר שעות היו לי כאבים חזקים באזור הבטן התחתונה (זאת תקופת הביוץ שלי) ואח"כ ראיתי כתם של דם על התחתון. למחרת כשקמתי ראיתי שזה נראה כאילו אני במחזור היה לי דימום יום וחצי עם כאבים שבאים והולכים והדימום עבר.
    אני בתולה ואני מאוד פוחדת שפגעתי בקרום הבתולים.. יכול להיות שזה דבר נורמלי הדימום בתקופת הביוץ? או שאני צריכה לשייך את הדימום לאוננות? לא הייתה שום חדירה עם אצבעות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום הבתולים

הוספת תגובה

• קרום הבתולים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/12/2010

יכול לפעמים לקרות דימום קל בזמן ביוץ. אם הגעת לאורגזמה הרי התכווצויות הרחם בזמן ביוץ יכולות לגרום לדימום קל. אם לא החדרת אצבעות לא יקרה כלום לקרום הבתולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך!

מורן
    05/12/2010

קודם כל תודה! הרגעת אותי.. רציתי לדעת אם בדיקה אצל רופאת נשים מאפשרת לדעת אם קרום הבתולים לא נפגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו