חוסר ניסיון- למנהלות הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ניסיון- למנהלות הפורום
    אני
    15/12/2010

אני מרגישה שיש לי חוסר ניסיון בכל הנושא של יחסי מין. שכבתי רק עם שני אנשים שגם להם לא היה מי יודע מה ניסיון. אני רוצה לשכב רק עם מישהו שיש לי חיבור רגשי איתו, ומאמינה שאז זה פשוט יזרום, אבל בכ"ז, מה עוד ניתן לעשות כדי "לדעת"? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך זה יראה במציאות?

לי ראובני
    15/12/2010

יקרה,
    מתוך מה שאת כותבת נשמע שיש מראה/ חיזיון/ אימג' לאיך נראה סקס כאשר יש ניסיון, כאשר מרגישים בנוח, כאשר יודעים מה לעשות וזה זורם.
    השאלה היא איך זה נראה?
    מה בעיניך יקרה כאשר תהיי בעלת ניסיון?
    האם תהני יותר?
    האם תגיעי לאורגזמה?
    האם בן זוגך ואת תתקשרו יותר טוב תוך כדי?
    האם תרגישי בנוח לבקש בקשות?
    אני חושבת שלהנות ממיניות ולדעת הם דבר דומים, לא סתם הפועל המקראי של לדעת הוא קיום יחסי מין מאחר ויש ידיעה בקיום יחסי המין.
    אבל לדעת עבור כל אדם זה משהו אחר, זה נראה אחרת.
    יש המון ספרים מעולים שמדברים על טכניקות, ספרים אחרים שמדברים על רגשות, וספרים אחרים שפונים לנושא של תקשרות.
    אני חושבת שכל ידיעה שאת מבקשת לעצמך קיימת אפשרית אבל נולדת קודם כל בהכרות עם עצמך.
    התחלה טובה יכולה להיות במיניות עם עצמנו, אוננות, איך זה מרגיש לך שם.
    יש ספר מקסים של גילי פליסקין העוסק במיניות עצמית, אוננות של נשים "דברים שרציתי לגעת".
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו