מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף בבקשהההחסוי21/12/2010
שלום רב, יש לי שאלה חשובה: אים שכבתי עים מישהו וכאשר הוא הכניס את איבר מינו הוא היה בלי קונדום ורק שהתחיל לעמוד לו הוא שם קונדום,, הוא גם לא הצליח לגמור כי כאב לי והוא הוציא.האים ע"י כך יש אפשרות להריון? גם אים הוא לא גמר? תודה והאים יש צורך בפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשההה - תגובה
לי ראובני22/12/2010באופן עקרוני, ברגע שיש חדירה עם זקפה כמובן כי אחרת זה בלתי אפשרי אז יש זליגה של כמה טיפות נוזל זרע וכאמור מספיק אחד בשביל להכנס להריון.
להבא מומלץ להתשמש גם בגלולות אם יש לך ספק לגבי האופן שבו תקיימו יחסי מין
עכשיו לגבי עניין הפוסטינור שהוא לא מומלץ לשימוש על בסיס קבוע ועדיף כמה שפחות.
אם את בגיל שבו כבר יש לך מחזור סדיר אז תבדקי האם זה היה בתווך ימי הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה ללי ראובני
חסוי22/12/2010מועד קיום היחסים היה שבוע לאחר המחזור? האים זה מפחית את הסיכוי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה ללי ראובני - תגובה
לי ראובני22/12/2010מה אורך המחזור שלך
כמה ימים יש מווסת עד ווסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ללי
חסוי22/12/2010בערך כל 27 או 28 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ללי - תגובה
לי ראובני22/12/2010אז תסמני ביומן מתי התאריך העתידי הבא ואז 14 יום אחורה זה ביוץ
ואז יומיים לפני כן כבר נכנס לאזור המסוכן / מיוחל של כניסה להריון
תלוי מה רוצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי22/12/2010אני בדר"כ הביוץ שלי מתרחש כ10-11 ימים לאחר מועד המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי22/12/2010ולפי החישובים שעשיתי לקחתי 14 יום אחורה והורדתי יומיים ונארו לי עוד 3 ימים בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
חסוי22/12/2010כלומר לימים ה"מיוחלים" נשארו עוד איזה 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה - תגובה
לי ראובני22/12/2010אז נראה שיש פחות סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ללי וסליחה על ההפרעה
חסוי22/12/2010למרות שבדר"כ הביוץ שלי מתרחש לאחר 11 ימים בערך מאותו יום שאני מקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ללי וסליחה על ההפרעה - תגובה
לי ראובני22/12/2010איך את יודעת מתי הביוץ? איך את בודקת?
נשמע שאת נורא חוששת אז קחי פוסטינור אולי זה ירגיע אותך ויסיר ספק מליבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה ללי אשמח לתגובה תודה רבה
חסוי22/12/2010תודה על היחס קודם כל בקשר לביוץ אני יודעת כי אני מרגישה כי יש לי הפרשות וגם כאבי בטן תחתונה. ודבר שני אים אני ייקח פוסטינור זה באמת "יפסיק" את ההריון? תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה ללי אשמח לתגובה תודה רבה - תגובה
לי ראובני22/12/2010רק אם זה יומיים מקיום יחסי המין הלא מוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא להשתמש
שירה23/12/2010בגלולות וזהו? יוריד לך את כל הלחץ!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)