מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוםיערית26/12/2010
האים 5-6 ימים לאחר נטילת פוסטינור אמור להופיע דימום חום כזה? אים כן לכמה זמן? ומתי אומרים לקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/12/2010פוסטינור גורם לשבושי מחזור שונים. דמם חריג שכיח, לא ברור כמה זמן ימשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לליאורה בבקה
יערית27/12/2010עכשיו את המחזור שאני אמורה לקבל עוד שבועיים מתי אני יקבל פחות או יותר? והאים זה בסדר ואין כאילו הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה ליאורה תגובהה
יערית27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור משבש מחזור
לי ראובני27/12/2010פוסטיננור משבש מחזור כך שלא ברור האם תקבלי אותו במועד הקבוע
יתכן ותהיה תנועה במועדים
בלי לחץ, הוא יחזור לבסוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ללי בבקשה
שרון28/12/2010אני התחיל לי מעט דימום אחרי 5 ימים מאז הפוסטינור. שאלתי היא עד מתי זה אמור להימשך?(אני אמורה לקבל מחזור עוד שבועיים בערך) והאים אני יכולה להיות רגועה מבחינת זה שאני לא בהריון? תודה רבהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מ-לי תשובה
שרית28/12/2010אני התחיל לי מעט דימום אחרי 5 ימים מאז הפוסטינור. שאלתי היא עד מתי זה אמור להימשך?(אני אמורה לקבל מחזור עוד שבועיים בערך) והאים אני יכולה להיות רגועה מבחינת זה שאני לא בהריון? תודה רבהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לליאורה בבקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010אין לי מושג מתי יגיע המחזור האמיתי.
משתנה מאישה לאישה, אבל הדימום הזה לא מעיד על הריון
אם את חוששת מאוד מהריון עשי בעוד כ 10 ימים בדיקת שתן להריון ותרגעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךך
שרית29/12/2010למה רק בעוד 10 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה
שרית29/12/2010השאלה האים הוא יחזור בגלל זה אני לא רגועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה - תגובה
לי ראובני30/12/2010אחרי שבועיים ממגע לא מוגן אפשר לראות אם יש הריון
בדיקת הריון ביתית יכולה להרגיע
כמובן שאם את בלחץ הוא עשוי להמשיך ולהיות משובש
את נמצאת תחת הרבה לחץ שיכול להפתר על ידי מפגש עם רופא, שאלת שאלות בזמן אמת ובעיקר לא להזניח את עצמך ולהכנס למצב של פתרונות קבועים ויציבים ולא פוסטינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי זו בדיקה אמינה
שרון30/12/20101. האים בדיקה זו אחרי שבועיים אמינה?
2. האים צריך לבצע אותה בשתן הראשון בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)