מספר שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות...
    נועם
    29/12/2010

שלום, אגרתי קצת שאלות אז... תודה מראש (:
    - אני במערכת יחסים מזה שלושה חודשים. בן זוגי הוא הראשון איתו שכבתי. לצורך העניין, אין שום בעיה רגשית או מעצורים. אני אוהבת אותו מאוד, קל לי לדבר איתו ולשתף בדברים שגורמים לי הנאה, והוא בכיף נרתם למשימה. הסקס מדהים, אני מאוד נהנת מהאקט. אך לצערי, אני לא מצליחה לגמור- עובדה שמתסכלת את שנינו. מה ניתן לעשות?

-לאחרי הסקס, כל האזור מאוד שורף לי ולרוב זה יוצר דלקות שתן. קראתי במאמרים- לשתות הרבה מים, להשתין לפני ואחרי הסקס, לשמור על הגיינה.... אך ללא הועיל. האם קיים טיפול תרופתי עקבי לשם כך?

- לעיתים אני לא מרגישה את החדירה. פעמים אחרות מרגישה- מדיי, והתחושה היא בלתי ניתנת לתיאור.. מגרד משהו, נורא. זה לגיטימי? יש פיתרון לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות...

הוספת תגובה

• לאט לאט

לי ראובני
    30/12/2010

יקרה
    אני אנסה לענות על הכל, אבל לפעמים השאלות האלה שוות שיחה
    ראשית לעניין האורגזמה, שווה לנסות לראות קודם כל מה קורה לך כשאת עם עצמך לבד, האם את יודעת לענג את עצמך באוננות, האם את מכירה את הדגדגן שלך ויודעת "להפעיל" אותו, זה מאוד משמעותי.
    אין סיבה להרגיש תסכול, בטח לא כשהכל מסביב כל כך טוב
    זה משהו פתיר אבל מצריך סבלנות ולא לחץ
    שנית לעניין הרגישות,אפשר לקחת פרוביוטיקה או לבלוע ויטימים אסידופלוס וכו
    מדי פעם לעשות שטיפה עם חומץ תפוחים אבל בעיקר לחזק את האזור מבחינת חיידקים טובים
    לא להפריז באגיסטן למרות המלצות רופאים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו