דקירות או התכווצויות בבטן התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות או התכווצויות בבטן התחתונה
    שירה
    30/12/2010

שלום רב,

ברצוני להתייעץ לגבי כאבים עזים מאוד שחשתי אתמול במהלך קיום יחסים עם בן זוגי.
    אקדים ואומר כי הייתה תקופה שבה סבלתי מכאבים במהלך קיום יחסים ורופא הנשים שלי בדק אותי אך לא מצא ממצאים בנוגע לכאבים וכי הרבה פעמים יש לי הפרשות לבנות חלקות. ובימים האחרונים יש לי כאבי בטן קלים מאוד.
    אתמול במהלך קיום יחסים חשתי פתאום בכאבים עזים באזור הבטן התחתונה ועצרתי את האקט ובמהלך כמעט שעה סבלתי מכאבים שלא חשתי מעולם בעוצמה שכזאת. הכאבים התחזקו מאוד כשניסיתי לקום או לשנות תנוחת שכיבה, הרגשתי דקירות חזקות בבטן התחתונה וכאב שהקרין על הגב התחתון ועל הבטן העליונה (כאילו שנתפסה לי הקיבה) ורעידות בכל הגוף ובכי מהכאב החזק. לקחתי כדור אדוויל ורציתי ללכת למיון אך לא יכולתי לזוז מהכאבים וחיכיתי שירגעו ובאמת לאחר שעה נרגעו ולא נבדקתי ע"י רופא.
    היום אני מרגישה שהבטן התחתונה מעט תפוסה וכאבים בתנוחות מסוימות כמו הליכה או מתיחה.

האם יש צורך להיבדק וממה יכולים לנבוע כאבים עזים כל כך?
    אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דקירות או התכווצויות בבטן התחתונה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/12/2010

נשמע לפי התאור וסוג הכאבים שהתפוצצה ציסטה בשחלה
    זה יכול לקרות כתוצאה מהאקט המיני אם החדירה היתה מאוד עמוקה או בתנוחות מסוימות
    כדי לפנות לרופא נשים בהקדם לביצוע אולראסאונד של האגן.
    למרות שאם הציסטה התפוצצה המצב מסתדר מעצמו ויכול להיות שלא יראו כבר כלום בבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו