אובד עצות בקשר לטיפול מיני "יעיל"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובד עצות בקשר לטיפול מיני "יעיל"
    אלון
    16/01/2011

שלום,
    זה מעט ארוך אך המקרה מסובך,
    חברה שלי ואני יחד כבר למעלה משנה. אנחנו אוהבים מאוד ונמשכים אחד לשני. באופן כללי הזוגיות שלנו מושלמת ואנחנו מאוד בטוחים בה (שנינו בני 26 ולאחר מערכות יחסים ממושכות וכושלות בעבר). הבעיה היחידה שלנו היא המין. חברתי טוענת כי מעולם לא חוותה אורגזמה וכי איננה מצליחה גם באוננות כאשר היא לבד. היא מתארת כי גם כשהיא מרגישה כי הארוגזמה קרבה היא לפתע מפסיקה. במקרים רבים היא פשוט לא מצליחה להביא את עצמה או בעזרתי לגירוי מיני מספק. גם כאשר המין בינינו טוב ואני חש שהיא מגורה היא לעולם לא מגיעה לכדי גמירה (לעיתים כי היא מפסיקה ולעיתים כי אני גומר מהר מידי). היא הלכה בעבר לפסיכולוגית שתעזור לה להתמודד עם החרדה שלה מפני מין ובכלל הרצון שלה שהכל תמיד יהיה מושלם והלחץ שמלווה אותה בהיבטים רבים של חייה, אך הפסיכולוגית לא התמחתה בטיפול מיני ולא ידעה לסייע לה. היא הלכה לסקסולוגית (מטפל ממין זכר לא בא בחשבון מבחינתה) אך זו רק גערה בה שהיא לא מנסה והיא יצאה מהטיפול עם תחושת כישלון וחרדה גדולה יותר. הלכנו גם יחד לטיפול מיני מתוך הרצון שלי גם להיות חלק ולסייע אך גם כאן הסקסולוגית נכשלה בלהבין לעומק את הבעיה הפסיכולוגית-מינית והדבר גרם רק לרגרסיה בכל היחסים המיניים שלנו. כיום כמעט כל מגע מיני רק מעורר תחושות דכאון, חרדה וכישלון - מצד שנינו. אין לי ספק שגם עלי ללכת לטיפול בכדי להבין כיצד אני יכול לשפר את מקומי במערכת היחסים המינית שלנו.

אני מרגיש קצת אובד עצות. מצד אחד אני חייב לסייע לה ולי להעניק לשנינו, ובעיקר לה חיי זוגיות מאושרים שבהם גם למין מקום חשוב ולא מרתיע, מצד שני כל פעם שניגשנו לטיפול הדבר רק החמיר את המצב.

מה אתן ממליצות שעלינו לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפנות לטיפול מיני יעיל

לי ראובני
    17/01/2011

אבל ראשית כל לבדוק של מי הרצון בעניין, האם אתה מעוניין בכך, או היא.
    אם זה רצון שלה, היא תחפש באתר איט"ם מטפל עליו היא סומכת ובו היא רוצה ואם זו בחירה שלך אז זה לא שווה את המאמץ כי הוא רק מוסיף עליה תסכול וקושי
    תנסה להציע לה, בלי לחץ לחפש מענה מקצועי נוסף מאיש מומחה בתחום....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מיני "יעיל"

אלון
    19/01/2011

חשוב לי להבהיר כי הרצון הוא קודם כל שלה (שכן זה פוגם הרבה יותר בחייה). אני מנסה לעזור לה ומוכן ללכת איתה לאן שתבחר בעיקר בשביל שיהיה לה טוב אבל גם כדי שהזוגיות שלנו תהיה טובה.

הבעיה היא שכיצד היא תדע במי לבחור מבלי לעבור שוב את מסכת הטיפול הכוללת פתיחה מחודשת של כל העניין בשביל בסוף לגלות שמי שעומדת מולה איננה המטפלת הרצויה.
    האם יש לכן המלצות על נשים מטפלות עדינות בעלות רקע פסיכולוגי וניסיון טוב עם מקרים כאלו? או לפחות המלצה כיצד היא תוכל לבחור מכל הרשימה במופיעה באטי"ם?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתר איט"ם

לי ראובני
    19/01/2011

אני שמחה שזה רצון שלה, ושאתה תומך בו.
    בכל מקרה, אתר איט"ם מפרסם כתובות כך שאתה כבר יכול לסנן איתה את מי שגר רחוק מכם.
    שנית מרפאות ציבוריות מציעות את אותם המטפלים במחיר מוזל
    וכל מרפאה בנויה כך שהיא קודם כל עושה אינטייק ואז נותנת הפנייה למטפל המתאים
    והמחיר יותר זול
    תחפש גם לפי המרפאות והמיקומים שלהם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו