חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    נועה
    23/01/2011

שלום. אני בת 22 אחרי 2 לידות רצופות ב"ה.מאז תחילת ההריון הראשון היתה לי ירידה בחשק המיני, לא הרגשתי טוב,הייתי חלשה,מקיאה וכו'. חשוב לי לציין שהיה לי חשק מיני עוד לפני החתונה וההריון וחשבתי שאחרי הלידה הכל ישוב לקדמותו אך לא עבר זמן ושוב הריון וכרגע אני אחרי לידה שניה(כ-4 חודשים אחרי) וזה רק נהיה יותר גרוע אנחנו ממש לא מקיימים יחסים וזה מתסכל,ועוד דבר,בן הזוג שלי הוא הראשון שקיימתי איתו יחסי מין ורק פעם אחת גמרתי מחדירה ואני לא מספיקה אף פעם להינות מהסקס שלנו כי הוא גומר מהר מאד.חשוב לי לומר שהייתי מטופלת בכדורים לדיכאון עקב חרדות שהיו לי ומצב רוח ירוד וגם חוסר שינה(רלקסין וכדו)אולי זה מה שניקרא "דיכאון לידה".בקיצור הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ראשונית לגבי הבעיה המורכבת הזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/01/2011

את מתארת מספיק סיבות לירידה בחשק המיני. לידות ותינוקות קטנים בבית הם סיבה השכיחה ביותר לירידה בחשק המיני בנשים צעירות. עייפות, שחיקה עושים גם כן את שלהם. הצפיה שלך לגמור מחדירה איננה ריאלית - רב הנשים גומרות מגירוי חיצוני של הדגדגן וכדאי לך לותר על הגמירה מהחדירה וללכת בדרך הפשוטה הקלה והמקובלת הרבה יותר של גמירה בעזרת גירוי חיצוני!
    תרופות נגד דכאון יכולות להוריד חשק מיני ולפגוע באורגזמה. התיעצי עם הרופא המטפל שלך
    מציעה לך לפנות לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו