פימינט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פימינט
    בעייתית
    02/02/2011

אני לוקחת את הגלולה פימינט
    3 חודשים מאז שחזרתי לקחת אחרי הפסקה של 3
    בעבר התייעצתי עם רופא הנשים הוא אמר שהמינון לא גבוה
    אבל יכול להיות שאני עצבנית וחסרת מצב רוח בגללן?
    ומה לעשות?

ובקשר לחבר שלי הוא לא מושך אותי
    הוא מתוק ומתחשב וגם יש פעמים שהוא טוב במיטה אבל הוא השמין וזה ממש דוחה אותי
    איך אני יכולה שהוא ישנה את זה
    האו אומר שהוא הולך לחד"כ אבל נראה לי שפחות מבד"כ כי יש עליו הרבה דברים
    וזה פשוט גורם לי לרצות לומר לו עדיף שבמקום שנהיה במיטה שעה וחצי שתלך להתאמן להוריד את השומן
    רציתי להפרד ממנו גם בגלל זה
    אני רוצה גבר סקסי ,יש בו הרבה דברים שמפריעים לי אבל דבר אחד שכן משאיר אותי איתו ...אבל אולי זה לא מספיק, אני צעירה בשנות ה20 ולא בטוחה אם כדי להתפשר על עניין המשיכה ,גפ אם נמשיך ונתחתן אני רואה מה קורה לנשים במעשים או הרגשה כשהן לא נמשכות לגבר שלהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פימינט

הוספת תגובה

• פימינט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/02/2011

לפעמים לא חשוב מה המינון בגלולה אבל יכול להיות שההרכב שלהן לא מתאים לך כרגע, אם בעבר לקחת והיה בסדר הרי יכול להיות שהסיבות של המצבי רוח ועצבנות לא קשורות כלל לגלולות אלא לבעיות האחרות שאת מתארת בהמשך?
    לגבי משיכה לבן הזוג - בגיל 20 את צודקת - אין צורך להתפשר, אבל אני מבינה שיש הרבה דברים טובים אחרים שמחזיקים אותך בקשר
    מציעה לך לפנות ליעוץ כדי להבין איך לנהוג, האם להמשיך את הקשר או לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפנית

בעייתית
    02/02/2011

ד"R אברמוב היקרה
    אני חייבת לשתף אותך,
    אתמול אחרי אי-אילו תהפוכות ביחסים האישיים בינינו,הפכנו להיות אינטימיים
    ולא נמשכתי בכלל ...מה מסתבר,החבר שלי שם לב לזה,והוא דיבר איתי על זה עכשיו
    והוציא ממני בכוח את זה שאני פחות נמשכת אליו בכמה חודשים האחרונים
    אמרתי לו שזה לא כזה עניין כי אני כן טוב לי איתו במיטה ובזוגיות ואני כן אוהבת להיות איתו
    אינטימית רק שפחות יש דברים שעושים לי את זה בו כרגע
    ואמרתי שאפשר לרוץ ביחד ושנינו אוהבים ספורט אז זה כבר טוב
    הוא אמר אבל אולי יהיו פעמים (אנחנו כמה שנים יחד ורואים המשך..) שאני לא אוכל לשמור אז מה לא תמשכי אליי ...אמרתי לו שאפשר לעשות ספורט בתור פעילות זוגית ולהנות מזה ביחד
    אמרתי לו את זה כי הוא לחץ עליי וגם בגלל כל המחשבות שהיו לי שלא נפרט כאן בגלל המצב מחשבות שמאוד לא אהבתי בקשר למה יהיה עם מצב כזה ...

איך להרגיע אותו ?מה שהכי מוזר שהוא שם לב שהייתי ממש שונה איתו
    מה עושים? הוא אמר שהוא צריך לישון על זה
    הוא מודאג מאיך יהיה בעתיד כשהוא לאו דווקא יוכל לשמור על המראה שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות כנה

לי ראובני
    03/02/2011

שלום
    נשמע שהוא מציב בפניך אמירות לא פשוטות המצריכות ממך כנות ויושרה כלומר לשתף אותו באמת במה שאת מרגישה וחושבת, בעיקר כי זה משפריץ בדרכים אחרות.
    אז יש בפניך שתי ברירות, האחת להמשיך כרגיל, להגיד לו שהכל בסדר ויהיה מוצלח יותר אם הוא רק יוריד אי אילו קילוגרמים או השנייה להגיד שמשהו נשחק ואת שניכם צריכים לבדוק האם הקשר עונה על הציפיות שלכם....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו