לא מצליחה להגיע לאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להגיע לאורגזמה
    אנונימית
    02/02/2011

שלום אני בת 26 ומקיימת יחסי מין מגיל 17 מאז אף פעם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה, בקשר הראשון היה לי חבר שלא מנוסה ולפי דעתי זה לא הצליח, בקשר השני היה חבר שלא הרגשתי עליו משיכה מנית חזקה בגגל זה נפרדנו, עכשיו יש לי חבר חדש הוא מנוסה ומושך מאוד אבל גם איתו אני לא מצליחה לגמור. ניסיתי לאונן לבד ולא קיבלתי שום סיפוק מזה. יש לי חשק מיני ואני אוהבת סקס אני רוצה להגיע לאורגזמה עם הבחור החדש אני יודעת שזה יעשה לו טוב, אני מפחדת שהוא יעזוב אותי כי אני לא מספקת אותו מינית הרי אף גבר לא יהיה עם אישה שלא גומרת. הוא שאל אותי האם הצלחתי להגיע לאורגזמה בקשרים הקודמים והבסרתי לו את הכל, אני לא מצליחה להשתחרר כי אני כל הזמן חושבת על זה ,זה כמו מעגל סגור. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, איך לגרום לעצמי להשתחרר? מה מרגישים שמתקרבים לזה? אולי אני לא יודעת להפעיל את הגוף שלי? עזרו לי בבקשה אני מרגישה אבודה.:(((((((((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להגיע לאורגזמה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להגיע לאורגזמה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/02/2011

קשר לא נבנה על בסיס של אורגזמה.. אם הקשר טוב - הוא ימשך למרות זאת. טוב שהתחלת את הקשר באמירת האמת ולא שקרת, אמון זה בסיס חשוב ביותר. את צריכה להסביר לבן זוגך שאת נמשכת אליו רוצה אותו ונהנית איתו במין מאוד.
    ני לטיפול מיני כדי לעזור לך ללמוד להגיע לאורגזמה. יש בכל בית חולים גדול מרפאה סקסולוגית, יש יועצים במסגרת קופ"ח ויש מטפלים מומסכים באתר של האגודה לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו