אני מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מתוסכלת
    אנונימית
    08/02/2011

היי,
    כשהייתי צעירה יותר, היה לי דחף מיני מטורף, וסיפקתי לעצמי את הגירוי. עכשיו אחרי 4 שנים התחתנתי (לא שכבתי לפני החתונה) ואני ממש לא מרגישה דחף מיני. ייחסתי זאת בהתחלה לגלולות אבל אני כבר 7 חודשים בלי גלולות ובלי שום הורמונים והמשיכה לא חוזרת.. כשבעלי יוזם, אני זורמת איתו ואף מגיעה לאורגזמה, אבל החשק ממש לא כמו שהיה פעם. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מתוסכלת

הוספת תגובה

• אני מתוסכלת - תגובה

לי ראובני
    09/02/2011

יקרה
    יש נשים אשר החשק המיני שלהן נפגע באופן בלתי הפיך מהגלולות. זה באמת מאוד מתסכל ויוצר תחושה לא נעימה אבל אנחנו לא יודעים בוודאות שזה מה שקרה. יתכן שהמעבר מאירוסין או זוגיות שלפני החתונה וזוגיות שאחרי החתונה עשתה לכם מורכבות שקשורה בהתמודדות עם הפנזטיה של לפני והמציאות שאחרי. כלומר פתאום כשאתם יחד, ישנים יחד, חיים יחד, קמים בבוקר ביחד וכו אתם מרגישים שונה אחד כלפי השנייה, כי זה מוכר, פחות מסתורי והרבה יותר מובן מאליו. על החלקים האלה אפשר וצריך לעבוד.
    ייתכן שייעוץ זוגי- מיני יוכל לעזור
    אני לא יודעת אם את מגיעה מהמגזר החרדתי דתי או ערבי וזו הסיבה לבתולין, יש מטפלים מעולים שמתמחים במגזרים אלו
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו