חוסר חשק נוראי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק נוראי
    אוריאנה
    12/02/2011

היי
    אני 6 שנים אחרי הלידה האחרונה [היו סהכ 3]מאז קחתי גללות כמו מינס ,אורטוציקלין,פמינט
    עברתי שינויים בסוגים השונים בגלל דימומים .....בנוסף לדימומים אני חובה חוסר דחף מיני כאילו משהו בפנים פשוט נכבה .....עברתי ב4 חודשים האחרונים לנוברינג בתקווה שמשהו ידלק שם בפנים אבל חוץ מהלחות הוגינאלית שום דבר לא קורה.....אני מכירה את עצמי בלי הורמונים ואני אדם אחר לגמרי....ניסינו כל מיני יוזמות וגיוונים על מנת להדליק בי משהו...כלום לכלום כלום לא עוזר...אני ממש מיואשת .מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק נוראי

הוספת תגובה

• חוסר חשק נוראי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/02/2011

לדעתי הסבירות לירידה בחשק איננה מהגלולות או מהשפעה הורמונלית בלבד..חלו הרבה שינויים בחייך בשנים האחרונות. אבל את יכולה לעשות הפסקה לחודשיים ולראות האם החשק יחזור. אם כן, עברי להתקן תוך רחמי ללא הורמונים, אם לא ישתפר סביר להניח שהבעיה איננה הורמונלית ופני לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו