מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעיםmsse13/02/2011
אני נמצא במערכת יחסים עם אישה שאני מאוד אוהב. אבל חברתי עדיין בתולה ואנחנו מקיימים רק מין אורלי בינתיים. הבעייה היא שכל פעם שאנחנו מתחילים יש לה חשק מיני חזק אבל תוך זמן קצר היא מאבדת עניין והמגע הופך לכואב במחינתה. דיברנו הרבה על העניין והיא אמרה בכנות שמאז ומתמיד היה המצב אצלה כך והיא לא יכולה להיגיע לסיפוק עם עצמה אפילו כי אותו הדבר קורה. במצב הזה אני גם לא רוצה לקיים יחסי מין מלאים מאחר ולא נראה לי שזה יעזור מאחר ואנו לא יכולים עדיין לעבור את המחסום הראשון. השאלה היא מה ניתן לעשות על מנת להתגבר על בעייה זו והאם פנייה לטיפול מיני הנה רלוונטית בטרם קיום יחסי מין מלאים?
יצויין שאני בן 29 עם ניסיון מיני והיא בת 26 אבל בלי ניסיון. מערכת היחסים הנה מאוד בטוחה ופתוחה בינינו ואנחנו מדברים על הכל בנחת ובהבנה וישנם הרבה רגשות של אהבה ומשיכה בינינו. כל מה שעלה בידי לעשות עד עכשיו הוא לתת לה תמיכה והרגשה שזה יכול לקרות וניתן להתגבר על בעייה זו ביחד אבל אני לא יודע מה לעשות מעבר לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מיני דחוף
לי ראובני14/02/2011שלום לך
מתוך מה שאתה מתאר נראה כי בת זוגך ואתה חייבים לפנות לטיפול.
היא חיייבת לעבור אבחון שבו היא תבין האם יש לה בעיה פיזית או לא
האם יש שם כאב שפוגע בחשק או לא
יש כמה מרפאות המתמחות בתחום ליאורה היא אחת הרופאות המומחיות לעניין ואני ממליצה עליה בחום!!!
חבל ליצור התנייה בין הנאה לבין כאב, דבר שמעצים את עצמו ולא מאפשר יציאה מן העניין בקלות ובטבעיות.
מציעה לכם בחום לפנות לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)