לא יודעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעים
    msse
    13/02/2011

אני נמצא במערכת יחסים עם אישה שאני מאוד אוהב. אבל חברתי עדיין בתולה ואנחנו מקיימים רק מין אורלי בינתיים. הבעייה היא שכל פעם שאנחנו מתחילים יש לה חשק מיני חזק אבל תוך זמן קצר היא מאבדת עניין והמגע הופך לכואב במחינתה. דיברנו הרבה על העניין והיא אמרה בכנות שמאז ומתמיד היה המצב אצלה כך והיא לא יכולה להיגיע לסיפוק עם עצמה אפילו כי אותו הדבר קורה. במצב הזה אני גם לא רוצה לקיים יחסי מין מלאים מאחר ולא נראה לי שזה יעזור מאחר ואנו לא יכולים עדיין לעבור את המחסום הראשון. השאלה היא מה ניתן לעשות על מנת להתגבר על בעייה זו והאם פנייה לטיפול מיני הנה רלוונטית בטרם קיום יחסי מין מלאים?

יצויין שאני בן 29 עם ניסיון מיני והיא בת 26 אבל בלי ניסיון. מערכת היחסים הנה מאוד בטוחה ופתוחה בינינו ואנחנו מדברים על הכל בנחת ובהבנה וישנם הרבה רגשות של אהבה ומשיכה בינינו. כל מה שעלה בידי לעשות עד עכשיו הוא לתת לה תמיכה והרגשה שזה יכול לקרות וניתן להתגבר על בעייה זו ביחד אבל אני לא יודע מה לעשות מעבר לכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעים

הוספת תגובה

• טיפול מיני דחוף

לי ראובני
    14/02/2011

שלום לך
    מתוך מה שאתה מתאר נראה כי בת זוגך ואתה חייבים לפנות לטיפול.
    היא חיייבת לעבור אבחון שבו היא תבין האם יש לה בעיה פיזית או לא
    האם יש שם כאב שפוגע בחשק או לא
    יש כמה מרפאות המתמחות בתחום ליאורה היא אחת הרופאות המומחיות לעניין ואני ממליצה עליה בחום!!!
    חבל ליצור התנייה בין הנאה לבין כאב, דבר שמעצים את עצמו ולא מאפשר יציאה מן העניין בקלות ובטבעיות.
    מציעה לכם בחום לפנות לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו