ד"ר ליאורה ולי בוקר טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר ליאורה ולי בוקר טוב
    חגי
    15/02/2011

ד"ר ליאורה ולי בוקר טוב

לפני שבועיים מישהו במקום עבודתי עבודתי הטריד אותי כשנשארתי אחרי שעות העבודה להשלים שעות ( אני סטודנטית תואר שני ) . זה היה ממש על גבול התקיפה מאחר והו גם ניסה בכוח לדחוף את האצבעות שלו אלי והפסיק רק אחרי שהדפתי אותו . כשאמרתי לו לא ושיפסיק זה לא הספיק לו להבין . רק שתדעו שלא נתתי שום רמז שאני מעונינת וחוץ מזה שהוא יודע שאני נשואה טרייה .מה שמציק לי שמאז המקרה אני לא יכולה לקיים יחסי מין שכוללים חדירה . אני מרגישה פחד וגם כאב עמוק בתוך הנרתיק . חשבתי שאולי נשרטתי והלכתי לרופאת נשים שלי . הייתי בשוק למרות שהיא השתמשה במכשיר קטן בכל זאת פחדתי וגם כאב לי ( בדרך כלל המכשיר הקטן לא כואב לי ) . אמרתי לה שאני יכולה לסבול את הכאב אבל היא לא רצתה להכאיב לי ובדקה רק חיצונית וקצת עם האצבע .אחרי הבדיקה היאר אמרה לי שהיא לא רואה כלום אבל היא שאלה אותי אם הכל בסדר . היא אמרה שהיא הרגישה שאני מכווצת בבדיקה .

האמת שהיא מקסימה אבל פשוט התביישתי לספר לה ודיברתי איתה רק על זה שאני כבר בת 29 ואנחנו מנסים ארבעה חודשים להרות ובינתיים אן אפילו מילימטר של עובר .
    אני לא ידעת מה לעשות כדי לפתור את הבעייה של הכאב והפחד . עד היום לא כאב לי ביחסי מין פרט לפעם הראשונה והשנייה ולפעמים זה היה קורה לי עם בן זוג חדש.
    יש סיכוי שזה יעבור לבד ? יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שזה יעבור ?
    תודה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר ליאורה ולי בוקר טוב

הוספת תגובה

• ד"ר ליאורה ולי בוקר טוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/02/2011

עברת חויה מאוד קשה והתגובה שלך טבעית לחלוטין. סביבה תומכת ואוהבת תעזור לך כדאי גם שתפני לתמיכה למרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית
    www.1202.org.il‏
    עיבוד הטראומה שעברת ושיחה על הנושא תעזור לך להתגבר על הבעיה בדרך המהירה ביותר כדי שתוכלי להמשיך בחיי מין תקינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר ליאורה

רוני
    16/02/2011

אני אשתף את בעלי בזה . אני יודעת שהוא יהיה שם בשבילי .
    נכנסתי ללינק שנתת לי . עוד לא התקשרתי אבל אני אתקשר .הכל עוד טרי ונורא קשה
    לספר בטלפון את כל הפרטים . בכתב זה יותר קל .
    שוב תודה על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר ליאורה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/02/2011

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו