לגבי הבן זוג שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי הבן זוג שלי
    ר
    17/02/2011

שלום,
    אני חייה עם הבן זוג שלי קרוב לשנתיים הבן זוג שלי מאוד אוהב לראות סרטים כחולים של גבר עם גבר או ילדות או נשים בהריון...והוא מעונן תמיד לפעמים בזמן שאני ישנה אני מרגישה אותו מעונן...אני לא חושבת שאני מחסירה ממנו סקס הוא זה שלא אוהב לנגוע בי וגם כשעושים סקס הוא לא נודע בי רק חודר...האם אני צריכה לדאוג בקטע של הסרטים?האם יש לו סטיות מיניות שאני צריכה לדאוג יש לי בנות גדולות בבית אני חוששת ..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי הבן זוג שלי

הוספת תגובה

• ממה החשש

לי ראובני
    28/02/2011

העובדה שבן זוגך נוהג לאונן תוך כדי צפייה בסרטי פורנו מסוימים לא בהכרח נובעת מן העובדה שאת לא מקיימת איתו יחסים כפי שהוא רוצה או שהוא מהווה סכנה לילדותייך
    אני חושבת שאוננות תוך כדי צפייה בפורנוגרפיה נובעת מרצון לענג באופן ספציפי ומהיר את עצמך כשאין סבלנות/ חשק/ רצון לעסוק בתקשורת
    אולי מתוך רגשות האשמה שלו אודות מושאי התשוקה או מורכבות בתקשורת ביניכם הוא מבקש שם מפלט אבל זו כמובן השערה הזקוקה לאישוש מצידו.
    אם את רוצה לשנות במשהו את המצב, אני מציעה לך לפנות לטיפול זוגי מיני יחד איתו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו