פטרייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה
    גנה
    21/02/2011

אני מקיימת יחסי מין על בסיס קבוע עם חבר שלי אבל כל פעם אני מקבלת פטרייה, כל פעם ואני מטפלת בזה עם הידרואגיסטן ופלורג'יל ואם המצב קיצוני אז אני לוקחת את הכדור הזה.. נמאס לי שכל הזמן אני מקבלת פטרייה, מה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה

הוספת תגובה

• פטרייה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2011

א. עשי תקבית נרתיקית כדי לודא שזה באמת פטריה ואיזה סוג.
    יכול להיות שאת צריכה טיפול אנטיפטריתי מונע למשך מספר חודשים. התיעצי עם רופא המטפל שלך
    במקביל כדי לקחת טיפול בפרוביוטיקה ולפנות לדיאטנית כדי לקבל דיאלטה מיוחדת נגד פטריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה

אפרת
    06/03/2011

אני אמנם לא רופאה אבל גם לי הייתה תקופה שקיבלתי פטרייה כל כמה זמן וזה היה נורא. לקחתי כדור שהיה אמור לטפל בבעיה ואסור היה לי לקיים יחסי מין מס' חודשיים. זה לא ככ עזר לצערי. אבל יש סוף טוב- לא מזמן חברה של אמי אמרה לי שאולי זה קורה בגלל חוסר ויטמינים וחוסר איזון הורמונלי והתחלתי לפני שנה לקחת מולטי ויטמין-מינרל לנשים Multi Female של סולגאר כדיי לטפל ב"שורש" הבעיה. הויטמינים האלה מטפלים בין היתר במערכת הנשית. וטפו טפו טפו אני כבר 8 חודשיים נקייה לחלוטין (וזה זמן שיא שהפטרייה לא חזרה).
    בכל מקרה אני מייעצת לך לבדוק עם הרופאת נשים שלך על המולטי הזה.. ובכלל לעשות כמה בדיקות מקיפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו