חוסר חשק מיני בקשר זוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני בקשר זוגי
    השואלת24
    27/02/2011

שלום רב
    אני בת 24 ובן זוגי בן 28, נמצאים ביחד כ7 חודשים
    אני לוקחת גלולות מזה גיל 17, עם הפסקה של חצי שנה כאשר לא היה לי בן זוג (כך שקשה לי לזכור אם זה השפיע על חוסר החשק המיני שלי דאז)
    יש לי בעיה רצינית עם החשק המיני, דבר שמפריע לי מאוד באופן אישי וכמובן גם לבן זוגי
    אנחנו מאוד פתוחים ומדברים על כך הרבה, ואני מאוד רוצה לפתור את העניין היות ואני כן רוצה את האינטימיות וכן חסר לי הרצון הזה לסקס...
    אני מאוד אוהבת אותוו ונמשכת אליו, ולא יכולה להצביע על מקור הבעיה
    הדבר גורם לי להיות עוד יותר חסרת ביטחון עם עצמי, כי זה "פאק" כלשהו, שאני פשוט לא יודעת איך לפתור וכבר קצת מיואשת...
    קבעתי תור לרופא הנשים שלי על מנת שייעץ לי וישלח אותי לבדיקות הורמונליות או שאולי אחליף גלולות או אפסיק אותן לחלוטין... אך מה עוד ניתן לעשות?
    אני כל כך צעירה, ואני בקשר זוגי שהוא חדש יחסית, ולא מבינה למה אני חווה את זה...
    קרה לי גם בעבר בקשר מאוד ארוך שהיה לי, ואז לא טיפלתי בבעיה, והיום אני מאוד רוצה לפתור אותה

דבר נוסף הוא שמאוד כואב לי בחדירה עצמה, לא ידוע לי על הבעיה של יובש בנרתיק או משהו דומה, אבל כמובן שאבדוק זאת עם הגניקולוג.

תודה על כל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני בקשר זוגי

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני בקשר זוגי - תגובה

לי ראובני
    28/02/2011

התופעות שאת מתארת יובש נרתיקי וחוסר חשק עשוים להגרם מגלולות
    פשוט תנסי בלי, לעבור לקונדום או לנובורינג ותראי אם יש שינוי
    חבל לחכות פשוט מהחפיסה הבאה לעבור למרשם אחר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

דניאלה
    03/03/2011

צרת רבים נחמת טיפשים, אבל אני מזדהה איתך לחלוטין. וכן אולי זה טיפשי אבל זה גורם לי להרגיש טוב יותר שאני לא לבד במערכה. תפסיקי את הגלולות מנסיון אישי זה עוזר אבל רק קצת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחקי אהבה

זהבית
    04/06/2011

חשבת אולי על דרך אחרת. אולי הבן זוג שלך לא מספיק מגרה אותך- משחקי אהבה בגוף להרגיש את המשיכה הגופנית בזמן משחקי המין אולי לעשות מסג' אחד לשני עם שמן קוקוס טבעי. אין סוף לדמיון ואחר כך לעבור למשגל עצמו-תחשבי על זה- בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו