חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    talel
    28/02/2011

נשואה 9 שנים.נדיר שהיתי יוזמת,אולי בתחילת הנישואים.מאז לידת הילד הראשון החשק שלי פחת בהרבה אך אחרי לידה האחרונה (השלישית, לפני חצי שנה) החשק המיני שלי נעלם לגמרי.בפעמים נדירות שאני משתכנעת לשכב עם בעלי זה מרגיש ונראה עלוב, לא משנה כמה בעלי יהיה נלהב ומפנק ומשקיע אני לא מצליחה להנות, גרוע מזה גופי מתקבץ ואני מרגישה נאנסת (וכנראה גם מתנהגת כך כי פעם בעלי חלם אותי בוכה ומתחננת אליו להפסיק לאנוס אותי).חשוב לציין שאני מאוד אוהבת את בעלי את החיבוקים שלו ונשיקות ומוכנה להסתפק רק בזה אך בעלי בן אדם מאוד מיני והתנהגות שלי גורמת לו לסבל רב. אני לא רוצה לפגוע בו וכך גם בזוגיות שלנו. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• שקלת טיפול?

לי ראובני
    28/02/2011

יקרה,
    נשמע שאת עוברת ימים לא פשוטים, שאת עסוקה בפחדים שונים ובניסיון לארגן מחדש את חייך עם שלושה ילדים. אלו דברים שמצריכים זמן ומאמץ ולא תמיד מותירים פניות לזוגיות ואינטימיות.
    מצד שני, מדובר ברגשות חזקים ועוצמתיים שרוצים פורקן ומענה גם בתוך הזוגיות ולכן אי אפשר להזניח את זה ולא לשים לב מה קורה שם.
    אני מציעה לך לשקול טיפול, לראות האם שיחות יכולות לסדר במקום רגשות שכרגע אין להם שם אבל גובים מחיר רגשי משמעותי..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו