היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    27GIRL
    09/03/2011

היי...
    לא יודעת אם זה הפורום המתאים, לא יודעת בכלל איך להתחיל לכתוב ומה בדיוק אני רוצה לשאול,
    אבל אני מנסה...
    אני בת 26, סובלת מהשמנה רצינית מאז שאני זוכרת את עצמי.
    הפרעות אכילה ודיכאון הם חלק בלתי נפרד מהחיים שלי, ואני מטופלת כבר שנים על רקע העניינים האלה. כמובן שבגלל המשקל הגוף שלי הפך מפלצתי, מחריד, מעוות. אני שונאת אותו ונגעלת ממנו, ובצדק. גם אם ארזה (וכבר רזיתי בעבר עשרות קילוגרמים שעליתי בסופו של דבר בחזרה...), הגוף שלי כבר לעולם לא יהיה נורמלי.
    לאור כל אלה, אין מה לדבר על זוגיות, או יחסי מין. זה כנראה חלק שכבר לא אזכה ליהנות ממנו.
    (אני לא בתולה, אבל זה היה מזמן, ומיותר, וחד פעמי). אני כן מאוננת (מילה מגעילה) לפעמים, וכן מסוגלת להגיע לאורגזמה. אני נחרדת מעצמי לאחר מכן, ובוכה.
    כל הזמן קיים קונפליקט כזה, כי אם הגוף שלי כזה מגעיל, איך אפשר ליהנות ממנו? זה כל כך סותר.
    מעבר להשמנה, איבר המין שלי מעוות לגמרי. מעולם לא הייתי בבדיקה גינקולוגית, ואני מניחה שזה כנראה אחד הפחדים היותר גדולים שלי. החרדה מטורפת. האם יש בכלל צורך במעקב גינקולוגי כלשהו במצבי? (לא שאלך, אבל מעניין לדעת).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• טיפול בנושא דימוי גוף

לי ראובני
    10/03/2011

יקרה
    אני שומעת הרבה עצב וקושי בפנייה שלך
    אני מבינה שאת עברת תהליכים לא קלים עם הגוף שלך המונעים ממך היום להנות ממנו גם ברמה המינית אבל בעיקר ברמה הפיזית
    אין סיבה שתמשיכי להרגיש כך
    אני מציעה לך לנסות ולבדוק אפשרויות של טיפול שיעזרו לך לפתור את המורכבויות שאת מעלה
    אין סיבה שתישארי עם זה לבד!
    בהצלחה וחיבוק גדול
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו