מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי27GIRL09/03/2011
היי...
לא יודעת אם זה הפורום המתאים, לא יודעת בכלל איך להתחיל לכתוב ומה בדיוק אני רוצה לשאול,
אבל אני מנסה...
אני בת 26, סובלת מהשמנה רצינית מאז שאני זוכרת את עצמי.
הפרעות אכילה ודיכאון הם חלק בלתי נפרד מהחיים שלי, ואני מטופלת כבר שנים על רקע העניינים האלה. כמובן שבגלל המשקל הגוף שלי הפך מפלצתי, מחריד, מעוות. אני שונאת אותו ונגעלת ממנו, ובצדק. גם אם ארזה (וכבר רזיתי בעבר עשרות קילוגרמים שעליתי בסופו של דבר בחזרה...), הגוף שלי כבר לעולם לא יהיה נורמלי.
לאור כל אלה, אין מה לדבר על זוגיות, או יחסי מין. זה כנראה חלק שכבר לא אזכה ליהנות ממנו.
(אני לא בתולה, אבל זה היה מזמן, ומיותר, וחד פעמי). אני כן מאוננת (מילה מגעילה) לפעמים, וכן מסוגלת להגיע לאורגזמה. אני נחרדת מעצמי לאחר מכן, ובוכה.
כל הזמן קיים קונפליקט כזה, כי אם הגוף שלי כזה מגעיל, איך אפשר ליהנות ממנו? זה כל כך סותר.
מעבר להשמנה, איבר המין שלי מעוות לגמרי. מעולם לא הייתי בבדיקה גינקולוגית, ואני מניחה שזה כנראה אחד הפחדים היותר גדולים שלי. החרדה מטורפת. האם יש בכלל צורך במעקב גינקולוגי כלשהו במצבי? (לא שאלך, אבל מעניין לדעת).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנושא דימוי גוף
לי ראובני10/03/2011יקרה
אני שומעת הרבה עצב וקושי בפנייה שלך
אני מבינה שאת עברת תהליכים לא קלים עם הגוף שלך המונעים ממך היום להנות ממנו גם ברמה המינית אבל בעיקר ברמה הפיזית
אין סיבה שתמשיכי להרגיש כך
אני מציעה לך לנסות ולבדוק אפשרויות של טיפול שיעזרו לך לפתור את המורכבויות שאת מעלה
אין סיבה שתישארי עם זה לבד!
בהצלחה וחיבוק גדול
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)