מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה גורלית!דבי11/03/2011
הכרתי סוף סוף בחור כלבבי, יש לנו התאמה גבוהה בהרבה תחומים, למעט בתחום אחד: נתוני הגוף שלנו. לו - יש פין ענק (בקוטר ובאורך) ולי- יש ואגינה קטנה וצרה.(שנינו בני 30).
עדיין לא שכבנו משום שאני מתלבטת ומהססת מהסיבות הבאות:
1. הסקס איתו מן הסתם ירחיב את הואגינה, החשש הוא מה יהיה אם לא נהיה יחד ואכיר גבר עם פין קטן? הוא בעצמו סיפר לי, שהאקסית שלו סיפרה לו שקשה לחבר החדש שלה להרגיש משהו כשהם מקיימים אפילו מין אנאלי, בגלל שהפין הענק גרם אצלה לעיוות הצורה והגודל. ובהתאם לכך שאלתי היא, האם זו תופעה נורמלית או שהיא קיימת רק אצל נשים מסויימות? מנסיוני, תמיד התכווצתי בחזרה. השאלה אם זה תקף גם לגבי מקרה של פין ענק,שעדיין לא התנסיתי בו. (האם הואגינה שלי תתכווץ בחזרה? האם מומלץ להימנע ממין אנאלי?)
2. הפישוק שלי מוגבל בגלל חוסר גמישות בנוסף לואגינה הצרה- אני חוששת שאני עלולה לא רק שלא להנות אלא גם להיפצע או להיקרע, כפי שאחת מחברותיי חוותה. האם זה נכון המיתוס שאפשר להיקרע כמו בלידה בעקבות פין ענק?
3. האם קיום יחסי מין (בעיקר אנאלי) עם פין ענק- עלול לפגוע בסוגרים (בעיקר בשליטה על הצרכים)? והאם רצוי להימנע בכלל ממין אנאלי עם פין ענק במקרה של טחורים (כלומר האם בעיית הטחורים יכולה להחמיר בגלל גודלו של הפין?)
4. האם מומלץ לקיים יחסי מין כשנתוני הגוף כ"כ שונים ואינם תואמים? כלומר עד כמה אוכל להתרחב כדי ששנינו נהנה ולא נסבול הרבה זמן? (האם זה נכון שאולי אצטרך לעבור ניתוח הרחבה? קיים הליך רפואי כזה או שזה רק מיתוס?)
התשובות תעזורנה לי לקבל החלטה אם להתקדם הלאה ליחסי מין ולהיכנס למע. יחסים מלאה או שמראש אין לה סיכוי (כי שנינו נסבול מחוסר סיפוק מיני) ואולי עדיף להתנתק כבר עכשיו.
כמו כן חשוב לי להדגיש שוב שמדובר בפין מאוד ע-נ-ק, ממש "מוטציה", הוא בעצמו סיפר לי שהפין שלו מושך תשומת לב כי הוא עובר בהרבה את הממוצע.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ליאורה אברמוב תענה
לי ראובני14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גורלית! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2011עד שלא תנסי לא תדעי אם אתם מסתדרים במטה או לא.
כמה שהפין ענק הרי הוא לא מגיע לקוטר של 10 סמ שזה קוטר של ראש תינוק שעובר בנרתיק. אצל רב הנשים הנרתיק חוזר לעצמו אחרי לידה, הוא מתרחב אחרי מספק לידות. לא ברור לי מה זאת אומרת נרתיק צר.. הרי נרתיק הוא אבר גמיש ביותר ויכול לסגל לעצמו כל גודל שיעבור דרכו...
האם יש לך בעיה אנטומית מאובחנת? האם יש לך וגיניזמוס שזו תגובת כווץ המצמצמת את פתח הנרתיק?
אי אפשר לתת לך תשובות ללא בדיקה,
לגבי מין אנלי יכולה להיות פגיעה מסוימת בסוגרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות.
דבי16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)