מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רתיעה ממיןהילה27/03/2011
יש לי בעיה חמורה, אני בת 25 ויש לי רתיעה ממין ומכל מה שמתקשר לזה. כל פעם שאני רואה בטלוויזיה סצינה מינית/נתקלת בסצינות מיניות בספרים/חברים שמדברים על מין/בדיחות גסות וכו' זה גורם לי לאי נוחות,רתיעה,סלידה ואף חרדה מאד גדולה. אחרי אירוע כזה, אני ישר נהיית מדוכאת וחושבת על זה בלי הפסקה. אני מרגישה מאד משונה בעקבות המצב, זה נראה כאילו אני היחידה בעולם שהדיבור על מין גורם לה לחוסר נוחות כל כך גדול עד למחשבות אובססיביות ותחושה של חרדה גבוהה. לפעמים קשה לי לתפקד ביום יום. יש לציין שמעולם לא היה לי בן זוג(אני סובלת מחרדה חברתית לא קלה), אני כן נמשכת לגברים ולפעמים מסוגלת גם לפנטז על גברים ולדמיין את עצמי במיטה עם גבר, אבל ברגע שאני נתקלת בביטויים מיניים מהסביבה אני שוב מתכנסת בתוך עצמי ולא רוצה אף אחד ומעדיפה להיות לבד. הבעיה הזאת מאד מציקה לי ומטרידה אותי, אני חסרת אונים. האם זאת תופעה מוכרת? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד שכיח
לי ראובני27/03/2011יקרה,
בחברה שלנו שמצפה מכולם להיות מיניים, שמחים, מסופקים ונהנתניים, יש כאלה שלא ממש מוצאים את עצמם, אבל הם רבים ויש לתת עליהם את הדעת, בקיצור את בחברה טובה. יחד עם זאת חשוב לי להדגיש כי הבעיה לא בהרח תיפתר מאליה מבלי שאת תתמודדי איתה ותעשי ניסיון לשפר את המצב.
כלומר טיפול מיני הוא חלוטין במקומו ובהקדם האפשרי.
למה?
מפני שכל החוויה ששלך יוצרת התניות נגד המיניות באופן כזה שאת מונעת מעצמך הנאה וחוויות חיוביות ואף מתיחסת ונותנת מקום נרחב לדימויים שלילים המלחיצים אותך וגורמים לתחושה של אי נוחות.
שווה לבדוק מה ניתן לעשות כדי להקל על המצב כמו שהוא וגם לפעול לצמצומו.
בקיצור, טיפול יסייע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
