מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהע29/03/2011
שלום!
שתי שאלות לי בבקשה.:
1.מבקשת לשאול אודו דרכים להגדלת חזה מלבד הניתוח.האם יש עוד אפשרות?שמעתי בעבר שיש זריקה שמנפחת אבל היא רק לחצי שנה נדמה לי..האם אתם יודעים על זה או שיש דרכים נוספות וחדשות??(אני בת 26 ויש לי חזה ממש קטן לצערי..מאז שהתבגרתי הוא האמת היה אפילו יותר גדול במעט ,האם יכול להיות ששימוש בחזיות הקטין אותו?גם היום שמתי לב שככל ששמתי חזייה הוא במבט לאחור קטן יותר וכאילו שקע..הפסקתי להשתמש בחזייות..אני לא מתלהבת מהרעיון בגלל שזה מגביל אותי בלבוש (אבל אני חייבת לשמור על המעט שנשאר..)וזה מוביל לשאלה השנייה:
2.ישנן בחורות שהולכות ללא חזייה ויש להן חזה מבורך..איך???אני שואלת מבחינה טכנית.איך ניתן ללכת ללא חזייה עם בגדים בהירים,למשל שמלה ורודה ,חולצות בהירות???אני לא מדברת על הקטע שהן אינן מתביישות אלא על איך למשל הפטמה לא בולטת?...
אשמח לתשובה,תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2011פני ליעוץ רופאים פלסטיקאים לגבי הגדלת שדיים ללא ניתוח
הדרך היחידה שאני מכירה שאולי תעזור זה לקחת גלולות. יש בנות שכתוצאה מההורמונים שבגלולה גדל להן החזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי שאלתי השנייה-הליכה ללא חזייה?
ע01/04/2011תודה על תגובתך אשמח גם למענה לשאלה השנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין של נוחות אינדוודואלית
לי ראובני02/04/2011יש נשים שמרגישות בנוח ללכת בלי חזיה
כמו כל דבר מדובר בעניין של הרגל
יש כאלה שלא יכולות בלי ויש כאלה שלא יכולות עם
אין שום טעם בניסיון להכליל או לקטלג במקרה הזה כי זה באמת מאוד אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אבל
ע02/04/2011בשאלתי ציינתי שאין ברצוני ל'קטלג אלא לשאול ולהתייחס לכך מבחינה טכנית ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי במבנה החזה
לי ראובני04/04/2011אם יש לאישה חזה במבנה מסוים, מעבר לגודל, אז הפטמה לא בהכרח בולטת
כאמור זה שונה מאישה לאישה
דווקא נשים שיש להן חזה קטן, עושיות להבליט את הפטמה אם קר.
אין חוקיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)