בעיה בתפקוד מיני במשך כמעט 5 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בתפקוד מיני במשך כמעט 5 שנים
    גרי
    08/04/2011

שלום רב,

אני וחברה שלי זוג כמעט 5 שנים (אני בן 23 והיא בת 20.5). במהלך כל תקופת הזוגיות שלנו היתה קיימת אצלה בעיה בתפקוד המיני.
    אציין כי בציעורתה חברה שלי עברה ניצול מיני מצד בן זוג אגרסיבי מה שגרם לה לחששות בקיום יחסי מין.
    הבעיות שלנו מתבטאות כך:
    כאשר אנו מקיימים יחסי מין ללא חדירה, לאחר כ- 2 דקות בלבד של גירויים חיצוניים זה נראה כאילו היא מגיעה לאורגזמה
    ואז מיד היא חשה כאב בטן מאד חזק מלווה בכאב ראש, שעובר רק לאחר מנוחה של כ- 15 דקות.
    כאשר אנו מקיימים יחסי מין עם חדירה, היא מרגישה תמיד כאב בהתחלה, לאחר מכן בדרך כלל נעלם הכאב או כאב קטן אבל היא לא מרגישה
    שום גירוי ולא נעים לה. זה ממשיך ככה עד שהיא רוצה להפסיק כי לא רואה טעם להמשיך ללא הנאה. המצב הזה חוזר על עצמו במשך 5 שנים שאנו
    מכירים כאשר ניסינו חדירה בצורות שונות, משחק מקדים ארוך, חומר סיכה וכו'.. לפעמים גם הכאב ממשיך ואנו מפסיקים מיד.
    היא לא נוטלת גלולות כיוון שהניאורולוג מאד לא ממליץ עקב כך שהיא סובלת ממיגרנות. כמו כן, אציין שהמחזור שלה נמשך יותר זמן
    מהממוצע: כ 6-8 ימים.
    אודה מאד לקבלת דעה ועצה לגבי הבעיה הזאת.

תודה רבה רבה מראש,
    גרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה בתפקוד מיני במשך כמעט 5 שנים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/04/2011

קבלת תשובה בפורום אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו