כמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות..
    יניב
    13/04/2011

שלום רציתי לדעת בממוצע עד איזה גיל החזה גודל ? לאישה

מה שמדאיג אותי שאצלי שד שמאל יותר קטן משד ימין בצורה משמעותית וזה נורא מפריע לי ונורא מכוער יש לציין שאני בחורה בריאה ולא עברתי משו שהיה אמור להשפיע על זה ככה האם בסופו של דבר יתכן שהם יהיו בגודל שווה ? כיום אני בת 18 ..

שאלה אחרת .... שמאוד מסקרנת אותי כייצד אוכל להרגיש עם עצמי סקסית ?? ולשדר זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות..

הוספת תגובה

• סבלנות ולמידה

לי ראובני
    14/04/2011

שלום לך יקרה
    חשוב שתדעי שאין שום איבר בגו שלנו שהוא סימטרי בדיוק, לא האוזניים, לא הידיים, לא הנחיריים וגם לא החזה. רוב הנשים יש להן אי סימטרי מובחנת בחזה וחלקן ממש לא מרוצות ומוצאות דרכים לפתור עם חזיות מתיאמות וכו, יש גם שעושות ניתוח לתיקון.
    בגדול, כמו שאת מבינה מהשאלה השנייה שלך, זה יותר קשור בהרגשה.
    כלומר, אם את מרגישה בוגרת, מבושלת, מינית, מהממת, אז זה מקרין החוצה ואז החזה פחות משנה כמו שאר חלקי הגוף אלא החוויה שלך.
    המראה זה באמת חיצוני, ומה שבאמת מאפשר לנו להנות זה החוויה הרגשית סביב העניין ולפעמים זה לוקח זמן.
    בנתיים, מציעה לך להתנסות בזוגיות, לבנות קשר אוהב ותומך שמפרגן לך ובו להתנסות במיניות שלך.
    יש מלא ספרים מעולים כמו הספר של גילי פליסקין/ דברים שרציתי לגעת שעוסק באוננות של נשים והוא נותן שחרור להרגיש מה שאנחנו רוצות סביב המיניות.
    עוד ספר מעולה הוא לעצמך- מיניות האישה של לוני ברבך.
    בקיצור, מומלץ לקרוא.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו