שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    חסוי
    20/04/2011

שלום אני בחור בן 25 ואני מקיים יחסים עם חברתי בקיום אנאלי קימנו היום יחסי מין וגמרתי לה בפנים אני חוזר (בקיום אנאלי) האם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון או כול דבר אחר מבכינתי שיבוא יצור אבל זה אפשרי או לא בבקשה אני מאוד מעונין לדעת דחוף לי כול כך יכול להיות שהזרע החליק לנרטיק תוך כדי הליכה לדרכה הביתה או לא יודע מה כול דבר יש סיכוי וכמה הסיכוייים באחוזיים בבקשה תענו לי לכול היודע!!!?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/04/2011

הסבירות להריון נמוכה ביותר.פנים המעי הוא עוין לזרעונים ורב הסכויים שלא יהיה מצב של הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

חסוי
    21/04/2011

אבל רגע ד'ר גם אם יש מצב שהזרע נוזל ומגיע לנרתיק או לאיזור הזה אין סיכויתוך כדי ישיבה או הליכה לא יודע משו כזה? ועוד שאלה(חברתי בתולה היא יכולה להיכנס להריון בכלל גם אם הזרע נגע בנרתיק ? או שאין סיכוי?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון

לי ראובני
    23/04/2011

האפשרות להכנס להריון במגע מיני לא מלא הוא מאוד נמוך אך קיים בסבירות אפסית במקרה של פליטה בפתח הנרתיק או במגע מיני עם חדירה חלקית או ממש בין השפתיים.
    אם יש ספק לגבי העניין כדי להתחיל לקחת גלולות ולמנוע ספקות וחרדות כל פעם.
    בכל מקרה אם אין חדירה של תאי הזרע לתוך הנרתיק, לא יהיה הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו