מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובדת עצותל.21/04/2011
למומחים שלום
אני ובן זוגי ביחד כבר 6 שנים והולכים לקראת עתיד משותף יחד הכולל בתוכו חתונה וילדים.
מאז ומתמיד היו לנו בעיות במיטה.
כשאנחנו שוכבים מאד נהנים אבל שוכבים ממש מעט ואני כבר ממש מתוסכלת במיוחד כשאני שומעת מחברותיי על הסקס שיש להן עם בן זוגן.
בן הזוג שלי התחיל ללכת לפסיכולוג והוא מספר לי שהם מדברים על הנושא אך כרגע אינני מרגיש תוצאות.ברור לי שזהו תהליך שלוקח זמן אך בינתיים אני אבדתי את האומץ ליזום ואת האופטימיות שהמצב יכול להשתפר.
הייתי שמחה לקבל איזשהו טיפ לגבי איך להתייחס למצב הזה כרגע,איך לא להיות מתוסכלת?ואיך להביע את עצמי לידיי ביטוי ולא להדחיק את הרצון והחשק?
ברור לי שזו עבודת צוות ושלו יש עניינים לפתור עם עצמו בלי שום קשר אליי.
אני פשוט לתקופות מרגישה אבודה בתוך כל זה וגם כשאני נפתחת כלפיו ומספרת לו על הרגשותיי,זה מקל עליי לאותו הרגע ודיי והתסכול חוזר.
מצפה לתשובה.
ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדת עצות - תגובה
לי ראובני23/04/2011יקרה
התיאור שלך מאוד מוכר ונראה לאנשים מפתיע, אך לא תמיד הן הנשים שלא רוצות סקס בתדירות גבוהה, לעיתים מדובר בגבר שהוא פחות נינוח ומעוניין.
יש ספר מקסים שנקרא מיניות הגבר החדשה שיכול לשפוך הרבה אור על העניין, אז אני ממליצה בחום.
בלי שום קשר, ובמקביל לטיפול שבן זוגך עושה עם הפסיכולוג, אולי תשקלו אפשרות של טיפול מיני זוגי, יש מטפלים שהם מומחים בשתי הדיספלינות כגון מיכל ניר בתל אביב.
מאוד חשוב לא להזניח את עניין המגע והאינטימיות גם בלי שום קשר למגע מלא ואפשר לפנות זמן לבילוי משותף שבנתיים מעצים את הקשר לא פחות מסקס עם חדירה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)