לחץ מהיריון ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ מהיריון ראשון
    סתיו
    28/04/2011

שלום רב,
    אני בת 30+ ומנסה להכנס להריון ראשון. אני בלחץ מכך שלא אצליח להכנס להריון בקרוב ומהמצב שכן עברתי פגיעה מינית בילדותי.
    מאז שאנו מנסים להכנס להריון והתחלנו לקיים יחסי מין בלי קונדום, אני סובלת מנקודות לבנות הדומות לקסקסים ומגירוד באיבר המין. לקחתי נרות אגיסטן לפני מספר שבועות. אך התופעה באה וחולפת, נראה לי שבהתאם ללחץ בו אני נמצאת.

1. האם זו פטריה?
    2. האם ייתכן שזו תופעה פסיכוסמטית הנובעת מלחץ? אם כן, מה ניתן לעשות?
    3. קראתי כאן שאתן ממליצות לקחת כדורי פרוביוטיקה פמינט ואסידופולוס - האם זה יכול לעזור לי?
    4. האם ניתן להשתמש בנרות ובמשחת אגיסטן בעת הביוץ ולאחריו? האם ייתכן נזק לעובר או לבן הזוג שלי?

התור לרופאת נשים שלי רק בעוד חודש וחצי ולכן אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ מהיריון ראשון

הוספת תגובה

• לחץ מהיריון ראשון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/04/2011

אי אפשר לדעת מה הבעיה ללא בדיקה. אגיסטן אחרי ביוץ לא אמור לפגוע בכניסה להריון.
    פרוביוטיקה דרך הפה יכול לעזור למנוע פטריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ מהריון ראשון - שאלה נוספת

סתיו
    29/04/2011

דר' אברמוב, תודה על תשובתך.
    באיזה סוג של פרוביוטיקה כדאי להשתמש?
    האם ניתן לקיים יחסי מין בתקופה זו או שבעלי יכול להידבק, אם זו פטריה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ לא מוסיף לעזור

לי ראובני
    30/04/2011

יקרה,
    נשמע שאת מאוד לחוצה ומוטרדת בגלל חוויות שעברת בילדות, אבל אין קשר בין טראומות פיזיות שנגרמו לבין היכולת להכנס להריון. כמו שאת מבינה הנושא הריגשי הוא המשמעותי שעשוי ליצור עיכוב, בדיוק כמו הופעת הפטריה. אני מציעה לך שבמקביל לטיפול הפיזי שאת מקבלת מרופא הנשים שלך עוד חודש וחצי תפני לטיפול בנושא הריגשי, או על ידי מומחית בנושא הפגיעות המיניות כגון צביה זליגמן, ענת גור, אפי זיו או שרי עוז או בנושא הטיפול המיני שיכול לסייע ולתרום (את יכולה לחפש את רשימת המטפלים וכתובתם באתר איט"ם).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו