קבלת מחזור ובעיות פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת מחזור ובעיות פוריות
    אנונימי
    29/04/2011

שלום רב,
    אני פונה אליכם בשם אחותי ע"מ לדון בנושא קבלת מחזור והבאת ילדים לעולם, על אף שהדבר וודאי תמוה בעיניכם שאני הוא זה שכותב את ההודעה.
    אחותי בת 36-37 ומזה שנים רבות יש לה בעיות ואיחורים בקבלת מחזור אלא שבשנה האחרונה היא הפסיקה לקבל מחזור באופן מוחלט, ורופא הנשים הודיע לה שהיא אינה מסוגלת לקבל מחזור יותר, בדיוק כמו אישה בת 50+. אף על פי כן הוא אמר לה שהיא יכולה לקחת כדורים שיחדשו לה את פעולת המחזור אך מדובר בדבר מלאכותי.

גרוע מכך, אחותי אינה יכולה להיכנס להריון על פי דברי הרופא והפתרון היחיד לכך הוא הפרייה חיצונית - לקחת ביצית ממישהי אחרת.

אחותי התעצבה מאוד על דברים אלו אך היתה רוצה לדעת האם דברי הרופא, שהיה חד משמעי ובטוח בדבריו, בהכרח נכונים? האם ייתכן ובכל זאת קיים טיפול שיחזיר את אחותי למצב התקין בו היתה עד לפני כשנה, בו קיבלה מחזור מדי חודש?
    האם ייתכן ויש טיפול עבור בעיית חוסר התפקוד מבחינת הבאת ילדים לעולם( חוסר תפקוד בשחלות וכד')?

האם עליה להתייעץ עם רופאים נוספים? אתם יכולים להמליץ על כאלה, אם כן?

תודה רבה וסוף שבוע נעים לכולם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת מחזור ובעיות פוריות

הוספת תגובה

• קבלת מחזור ובעיות פוריות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/04/2011

יש מקרים נדירים שנשים נכנסות לגיל הבלות מוקדם יותר מגיל 50. במקרה כזה אין אפשרות לכניסה להריון אלא תרומת ביצית. אבל לאור גילה כדאי שתעשה שוב בדיקות דם הורמונליות. ותפנה ליעוץ עם התשובות למומחה פריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות מחזור ופוריות

אנונימי
    30/04/2011

תודה רבה על התגובה,
    יש רופא מיוחד עבור פריון? כלומר רופא נשים זה לא האדם אליו היא צריכה לפנות אחרי בדיקות דם הורמונליות?

אני אשמח להמלצה לרופא טוב בתל אביב-יפו/בת ים/חולון והאזור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי בקופת החולים

לי ראובני
    30/04/2011

אם אתה בכללית אז יש מרכז בריאות לאישה מצוין בקטוביץ תל אביב שמטפלים בכל נושאים אלו
    אם אתם בקופה אחרת, תעשו בירור דרך הקופה לגבי מומחה בתחום הפיריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו