מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כותבת כאן, לאחר ההתייעצות
פרידה08/06/2011הן הפורום, אינו במקום רופא... זה החששות והאיוודאות שמגיעים, לאחר ההתייעצות עם הרופא.
הרופא המליץ לי על הליוויאל גם לאחר ששמע את חששותי. אני מניחה שאם כך... הרי, עלי לנהוג לי עצת הרופא וזהו. אלא.. שאני לא בטוחה בעצמי. שומעת וקוראת ומתלבטת. לכן, ניסיתי גם בפורום.
השאלה היא.. מה דעתך? זו הזדמנות לשמוע חוות דעת נוספת.. או אולי להכיר בכך שיש עוד תרופות או עוד אפשרויות ואולי זו שהרופא הציע לי אינה היחידה.
דרך אגב, הרופא שלי אמר לי לקחת גם את הליוויאל, גם את הסטטינים וגם קיו 10 ואמר בחוכמה רבה, שלדורות הקודמים לא היו כל התרופות האלו ולכן נהנו מהחיים פחות שנים ממה שאנחנו צפויים ליהנות. הרופא שלי איש חכם. אלא.. שבכל זאת, ההתלבטויות שלי מנצחות אותי ובינתיים.. אני לא נוגעת באף תרופה, אבל סובלת מאוד מאובדן התשוקה המינית. כאילו בבת אחת.. אבדה לי התשוקה לחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבוד חשק מיני
רחלי14/06/2011פרידה יקרה
הרשי לי לספר לך מתוך נסיוני אני בת גילך ותמיד הייתי אנרגטית ביותר חשוב לי מאדדד ההופעה אני מאד מטופחת והייתי נהנית ממין בענק
לפני כמה שנים התחלתי להרגיש רע דפיקות לב מואצות חוסר שינה רצופה וירידה אדירה בחשק המיני הדבר היה מלווה בעור יבש פטמות ששקעו העור שלי החל להיות יבש ולא מבריק כפי שהיה בעבר ואיבדתי את החשק לחיים
הגעתי לרופא וגם לי הוא נתן את הלייויה אקצר בסיפור ואומר לך שום כלום לא עזר לי והגעתי עד לפסיכיאטרית בגלל איבוד החשק לחיים ולא מצאתי עניין בכלום
הרופא שלי רשם לי מדבקיות של אוורל 100 ומה אספר לכם בנות אני מסתובבת עם הרגשה שלאחר ניתוח פנים ההרגשה שחזרתי בזמן הכל התעורר אצלי לא תאמינו לא מעניין אותי עם יש סיכונים(במה אין אפילו באויר שאנו נושמים)לא תאמיני אבל הפטמות שלי הזדקרו השדיים נהייו לי יותר מוצקות זה מדהים אני נשבעת והחשק המיני חזר לי בגדול העור שלי מבריק אני מרגישה בשמיים וכלום לא יזיז אותי מהתרופה זה בשבילי סם החיים אני מסרבת לנבול אני אישה מאד ייצוגית ועדיין מלאת חיים רוצה לאכול מהחיים בכפיות גדולות ואם זה מה שנותן לי להמשיך להשאר אנרגטית חיה ונושמת וכייפית אני בפנים
אני לא ממליצה פה על שום דבר אני רק רוצה לשתף אתכם במה שאני חווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדן חשק מיניפרידה07/05/2011
אני בת 57 עוד מעט ועד לאחרונה הייתי כל חיי שופעת תחושה מינית. נהניתי מאוד מהמצב הזה והוא הכניס בי תשוקה לחיים. המחזור שלי פסק לפני כשלוש שנים, אבל רק לאחרונה התחלתי להבין שלמרות שהנרתיק שלי עדיין רטוב, התחושה הכיפית של ההנאה אבדה לי. בבדיה הורמונלית הסתבר שהטסטוסטרון שלי נמוך. הרופא המליץ לי על Livial אבל כשקראתי חומר על התרופה כל ההתוויות נגד מרתיעות אותי. האם יש לך עצה נוספת? לסבול מאובדן החשק ניראה לי ממש בלתי אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ליאורה אברמוב תענה
לי ראובני08/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן חשק מיני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/05/2011ליביאל הוא פתרון מצוין שכן יש עבודות שכשליש מהנשים עם ירידה בחשק המיני מסיבה הורמונלית יגיבו טוב לליביאל. אפשרות אחרת זה טיפול בטסטוסטרון או ב DHEA
אפשרות לא תרופתית זה לפנות למרפאה לטיפול מיני כדי לעבוד על אבדן החשק ברמה הנפשית והזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות או טיפול נפשי..
פרידה07/06/2011הבעייה העיקרית היא שאני לא חושבת שיש משהו נפשי בחוסר החשק החדש שלי..כי שום דבר לא מעורר בי יותר את השימחה המינית. גם לא סרטים שתמיד הצליחו.. זה מרגיש כאילו משהו כימי השתנה פתאום, למרות שמנגנון הרטיבות עובד כמו מקודם. מוזרה ההרגשה. אני כאילו יכולה לעשות הכל כמו תמיד, רק לא מתעוררת יותר. האם הליוויאל עובד רק על שליש מהנשים? כך שגם הוא לא פיתרון אמיתי? יש לי כולסטרול גבוה ואני לא לוקחת תרופות. האם נטילת ליוויאל תגדיל את הסיכון שאני לוקחת על עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות או טיפול נפשי.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2011התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי מצבך הרפואי וטיפול הורמונלי חליפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)