שאלה שקשורה פחות למין ויותר ליחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שקשורה פחות למין ויותר ליחסים
    תמרה
    19/05/2011

היי, אני בת 29 ויש לי חבר מזה חודש. הוא מקסים ורוב הזמן כיף איתו אבל יש לו קטעים שבהם אני מרגישה שהוא קצת מתעלל. פתאום הוא נהיה קר אליי או נהיה מאוד ביקורתי כלפיי, ולפעמים הוא פשוט רוצה לחתוך ואז משנה את דעתו במהירות.

אתמול בלילה הוא בא לישון אצלי, היה מתוק אליי אחרי יומיים שלא התראנו אבל הייתי גמורה מעייפות אז הלכתי לישון די מהר (הוא לא היה עייף אז הוא קרא ספר). התעוררתי אחרי כמה זמן והוא פשוט לא היה. הוא הלך ולא העיר אותי ולא אמר אף מילה. התקשרתי אליו והוא אמר ואחרי שנרדמתי הוא הלך כי "פתאום הוא לא הבין מה הוא עושה במיטה שלי". הוא לא התנצל, הוא אמר את זה בקול קר, הוא לא התנהג כאילו זה לא יפה מצידו או שזה מעליב לומר דבר כזה, ועוד כעס על זה שנפגשנו בשעה מאוחרת.

חברות שלי אומרות שהוא סאדיסט, ואני מרגישה שאני צריכה לעשות משהו ולא יודעת מה.
    האם זה הזמן לסיים את הקשר? מה עוד אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה משאיר אותך בקשר הזה??

לי ראובני
    22/05/2011

יקרה
    נשמע שבן הזוג שלך לא קשוב אליך, קפריזי, מנוכר וקר
    הוא לא עיקבי, לא יציב, לא מהימן ובוודאי שלא רגיש כלפיך
    האם כך את רוצה להיות בזוגיוך שלך?
    האם זה מה שאת מאחלת לך לאורח זמן....
    לא יהיה פה שינוי לדעתי
    ואם אחרי חודש את מרגישה ממוגנטת, חישבי איך תרגישי אחרי שנה ויותר.
    בעיני לברוח ומהר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לי

תמרה
    23/05/2011

נראה לי שאני באמת אחתוך. זה רק נהיה יותר גרוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו