כאבים ברחם לאחר סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברחם לאחר סקס
    מיכל
    19/05/2011

שלום
    אני בת 22 ויש לי כאבים בכל איזור הרחם כמו כאבי מחזור לאחר שאני עושה סקס עם חבר שלי או לאחר שאני מאוננת כמה פעמים או אפילו פעם אחת.
    האם זה משהו שמצריך בדיקה רפואית?
    זה לא משהו שכואב עד כדי כך שאני צריכה כדור, זה כאב נסבל ולאחר חצי שעה שעה זה עובר, אבל למה זה כואב כל הזמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברחם לאחר סקס

הוספת תגובה

• כאבים ברחם לאחר סקס - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/05/2011

האם הכאב מגיע אחרי אורגזמה? אם כן, ידוע שבזמן אורגזמה יש גם התכווצויות של הרחם המסיימות את האורגזמה. הבעיה תחלוף עם הזמן, אם מטריד כדאי לקחת לפני יחסי מין כדור נגד כאבים כמו זה נגד כאבי מחזור...
    הייתי רוצה שתלכי גם לבדיקת רופא נשים כדי לשלול בעיה רפואית.(רחם מוגדל, הדבקויות באגן ועוד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא כואב אחרי האורגזמה

מיכל
    22/05/2011

יכול מאוד להיות שזה לא קשור אבל אני מתאמנת אנטנסיבי בכל מיני פעילויות ואחת מהן היא עובדת בעיקר על שרירי האגן והרחם וכו' האם זה קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא כואב אחרי האורגזמה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/05/2011

לא נראה לי, אבל כדי לשלול שזו הסיבה אולי תקטיני פעילות שכזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו