מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בהנאה מינית בזמן הריוןלוקה26/05/2011
שלום,
אני נשואה מזה שנה פלוס, והקשר עם בעלי הוא תומך, חם, רומנטי, חברי ומלא הבנה. שנינו אוהבים ונהנים מסקס, ולפני ההריון הייתה לנו שגרה של פעמיים-שלוש בשבוע. רוב הפעמים הייתי גם גומרת.
עכשיו אני נמצאת בטרימסטר השני להריון (ילד ראשון). עם כל התופעות הנלוות - בחילות, גירודים, כאבים ופגיעה באיכות השינה - בעצם מה שהכי מפריע לי הוא הפגיעה האנושה בהנאה שלי מיחסי מין. כלומר, חוץ מהירידה בחשק המיני עצמו, בגלל העייפות המתמדת והתחושה הכללית הירודה משהו, אני מרגישה פגיעה מוחשית ביותר בעצבוב של הגוף, שלא מגיב לגירוי פיזי (או כל גירוי, למעשה).
כל הטריקים שעבדו עלי במשך שנים כבר לא עובדים, וכל הנקודות הרגישות בגוף (צוואר, כתפיים, חזה, ירכיים, וגם הוגינה עצמה והדגדגן) - פשוט לא משדרות. בסופו של דבר כן נוצרת רטיבות שמאפשרת לנו לקיים יחסי מין בלי חומרי סיכה, אבל ההנאה שלי מהם היא זניחה.
מין אורלי וגם אוננות, גם אם (וזה כבר לא מובן מאליו) עושים משהו, זה נגוז בשלבי ריגוש מוקדמים ורחוק מאוד מלהגיע לאורגזמה. במילה אחת, אני מתארת את מצבי לבעלי כאימפוטנציה...
מכיון שעוד כמעט מחצית ההריון לפנינו, וכבר ברור שזה לא ייפתר ויעבור מעצמו - ומכיון שחיי המין שלנו חשובים לשנינו, תהינו האם ישנם פתרונות למצב הזה שרלוונטיים בתקופת ההריון? מיהו מומחה שאליו פונים - מטפל? רופא? סקסולוג? רופא נשים?
סליחה על השאלה הארוכה, ומקווה לקבל פתרונות...
לוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בהנאה מינית בזמן הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2011את מתארת תגובה נורמטיבית של הריון, רב הנשים בהריון מתארות ירידה בתפקוד המיני. חלק יכולות להרגיש עליה בטרימסטר השני אך לא כולן. נסי להנות ממגע אינטימי וקרבה גם אם אין תשוקה לסקס. מאמינה שהסעיה תחלוף אחרי הלידה. אם אתם מעונינים לפנות לטיפול פנו לסקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)