סקס לא טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס לא טוב
    חנה
    10/06/2011

שלום
    אני בת 27 עם חבר מספר שנים. אנחנו מאוהבים אבל אני פשוט לא נהנת בסקס...
    יש מספר דברים שאשמח לייעוץ:
    1. אני לא מאוננת ולא מוצאת בזה כל הנאה כי זה לא מגרה אותי
    2. אני לא מתגרה מהחדירה
    3. כשהוא נוגע עם הידיים בדגדן זה נעים לי עד שפתאום זה כואב לי!
    4. הרבה פעמים ממש שורף לי אחרי הסקס
    5. לא נראה לי שחוויתי אורגזמה
    6. לרוב אין לי חשק מיני (זה לא בא ממני...)

אשמח לטיפים לשיפור הסקס
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס לא טוב

הוספת תגובה

• סקס לא טוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/06/2011

אי אפשר לתת טיפים בשני משפטים באינטרנט!
    לעשות שינוי ולשפר את המיניות שלך הינו תהליך סקסולוגי הדורש הערכה של הסטוריה מינית, מסרים מילדות, חוויות עבר, ברור מדוע יש כאבים, אפה המחסומים והמעצורים שלך במין וכיצד ניתן לטפל בהם,
    הכנסי לאתר של האגודה לטיפול מיני לקבלת רשימת מטפלים מיניים
    או שפני לקופת החולים שלך לברור האפשרויות לטיפול מיני במספרת הקופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פעיל
    18/06/2011

חנה, הרשי לי לחוות דעה בנוגע למה שכתבת:

אני מאמינה שכמו שתמצאי אצל כל אחד תחביבים שונים ומגוונים, כך גם כל בנאדם מצליח לחוות יחס שונה בנושא הסקס.
    אף פעם לא היה ברור לי מדוע בנאדם שלא נהנה מסקס נחשב כ"בעייתי".
    חנה, את צריכה להיות קשובה לצרכים האישיים של הגוף שלך ולא להתפתות למה שנחשב כ"מקובל" . יש אנשים שלא אוהבים ספורט או שלא אוהבים לנגן או לעשות קניות וכו'. ככה גם ישנם אנשים שפחות נמשכים לסקס או שאוהבים פחות סקס מאשר מה ש"מומלץ" ע"י המטפלים המיניים.
    כל אחד מוצא הנאה מדברים אחרים בחיי, אז אני ממליצה לך להיות קשובה לעצמך ולעשות רק מה שאת אוהבת. אל תתפתי לכל השטיפות מוח של אנשים שמנסים להרוויח על חשבונך ולנסות "לפתור" אצלך בעיות שכלל אינן קיימות...

בהצלחה : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לעשות הבחנה בין הדברים

לי ראובני
    19/06/2011

ליטל יקרה
    אני מבינה מתוך דברייך שאת מדברת מתוך איזשהו סוג של ניסיון, רצון שניסו לכפות עליך שלא היה שלך באמת, אבל לצערי אי אפשר להשוות סקס לשופינג. זה לא אותו הדבר. ממש לא. מיניות האדם היא בכל זאת דבר מולד, אנחנו נולדים עם התשוקה, עם הסקרנות, עם העוררות והרבה פעמים חוויות או מסרים מילוליים ולא מילוליים דכאו אותנו.
    זה קורה במשפחות הכי טובות.....
    המטרה של טיפול מיני במקרה הזה תהיה לאפשר לך להבין את החסמים שלך ולא להתייחס למה נכון או לא נכון כללי בעולם ומשם להתמודד ולבחור מה שאת רוצה.
    כלומר הבחירה תהיה שלך בלבד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו