דגדגן רפוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגדגן רפוי
    בהריון ראשון
    13/06/2011

אני בשבוע 20 של הריון ראשון. בתחילת ההריון ירד לי החשק המיני, אחר כך הוא שב והכל היה טוב. בשבועיים האחרונים אני לא מצליחה לגמור, הרגשה כי הדגדגן קצת רפוי וחלש ממה שהיה עד היום. ניסיתי לבדוק את עצמי לבד ולגמור עם היד, מה שתמיד עבד, אבל גם זה לא עובד. גם כשאני עם בעלי יש ריגוש ועליה ברמת העונג והגירוי אבל לא אני מגיעה לשיא.
    אשמח לדעת למה או מה לעשות.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגדגן רפוי

הוספת תגובה

• דגדגן רפוי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/06/2011

אין בעיה במבנה הדגדגן בהריון, להפך יכול להיות יותר גודש בכלים בדגדגן ולכן תגובה מינית יותר חזקה. לא ברור מדוע אינך מגיעה לאורגזמה. יכול להיות שקשור לקשיים רגשיים שכן אין סיבה רפואית לשנויים שהינך חווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרימסטר השני

לי ראובני
    16/06/2011

שלום לך
    הטרימסטר השני ידוע בתור תקופה שנעים וכייף בה לקיים יחסי מין, החשק חוזר, אין בחילות, עדיין אין תחושת הכובד של סוף ההריון וכו. ועדין מתקיימים שינויים רגשיים ופיזיים מרגשים ומלחיצים. הגוף משתנה בבת אחת, הבטן הגדלה, האגן שמתרחב. זה לא פשוט להתמודד עם כל השינויים ובעיקר המחשבה שאוטוטו מגיח לעולם התינוק הראשון. זה מרגש אך מעורר בוודאי תהיות ושאלות שונות שמלחיצות ומקננות.
    לעיתים עשויות אף להפריע לאינטימיות ולהנאה ממין.
    צריך להתנתק כדי להנות.
    ליצור אוירה נעימה
    לדבר על התחושות שמלוות את ההריון
    ולהתרגל לגוף החדש
    שווה לשוחח על כך עם דולה או קבוצות נשים בהריון לנירמול החוויה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו