מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים עם אישה שנאנסהירון16/06/2011
שלום.,
אני מעוניין לשאול שאלה בעניין מערכת יחסים בת חודשיים שאני מנהל בעת האחרונה ודי מיואש ממנה עד שעם כל אהבתי לבחורה קשה לי עם זה שאני חושב גם על סיום הקשר.
ככה, אני גרוש + 1 בראשית שנות ה 30. הבחורה בת 30 רווקה. אציין כי יש משיכה מינית בינינו, אנחנו נוגעים הרבה אבל בזה זה נגמר. היא גרה בדירה שלה ואני בשלי.
בילדותה נאנסה במשך 5 שנים בגיל מאוד מאוד צעיר על ידי שני קרובי משפחה. מדובר במעשה מני שלא היה כרוך באלימות או כוח משום שהייתה ממש צעירה ושיתפה פעולה מתוך חוסר מודעות ככול הנראה.
לא יודע אם זה קשור אבל אותו קרוב משפחה לא נענש למרות שסיפרה להורים שלה, כלומר לא התלוננה במשטרה מחשש לנזק לילדה.
אנחנו מאוד אוהבים. ישנם שני קשיים שקשה לי מאוד איתם ושהם מדגישים את חוסר התקינות: 1. אין יחסי מין מאחר שהיא טוענת שכואב לה משום שלא קיימה יחס מין מספר רב של שנים (היא בטיפול אצל סקסולוגית מאז תחילת הקשר שלנו).2. היא אינה ישנה איתי בכלל. כאשר ניסתה פשוט לא נרדמה כל הלילה.
אני חייב לציין שהסיבה השניה של השינה היא הקריטית ביותר אפילו יותר ממין.
היא טוענת שהיא עובדת על זה אבל אני מרגיש שזה עומד מקום פשוט תקוע ולכן אני כבר לא יכול עם זה רוצה משהו תקין מצד שני אני מאוד אוהב
למעשה ההתלבטות קשה והיא לצד השאלה: עד מתי, האם העניין פתיר, האם ניתן להניח כמה זמן יעבור עוד עד שתבלה איתי - דבר כה פשוט כמו לישון יחד ולקיים יחסי מין.
חשוב לציין, שהיא הסבירה לי את הטיפול אצל הסקסולוגית באמצעות מכשיר לעיסוי השרירים שם ואני הצעתי שמידי פעם ננסה והיא ניסתה איתי פעם אחת הייתה חדירה אבל אמרה שכאב לה ולכן צריך עוד זמן.
אני די מיואש בעיקר בשל עניין השינה יחד כיוון שבנסיבות האלה אני בספק אם זה יקרה אולי פשוט יש לה בעיה קשה שאין ביכולתה לייצור אינטימיות עם גבר. לא יודע הייתי מבקש להעריך כמה זמן, אם בכלל, זה יכול להימשך ככה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר אינטימי אחרי גילוי עריות
לי ראובני16/06/2011רון יקר,
אין ספק שאתה אמיץ וכן. להיות בקשר עם אישה נפגעת גילוי עריות זה לא פשוט.
הרבה פעמים יש לאישה צורך לדעת שהיא רוצה, יוזמת ונענית למיניות שלה ולא עושה דברים כדי לרצות, לעיתים יש פחד מקיום יחסי מין, לעיתים זכרונות שמציפים דווקא בזמן סקס אינטימי זוגי ומהנה.
זה מאתגר, זה קשה וזה לא מובן מאליו.
אבל!!!!!!!!
יכול להיות שבת זוגתך היא מקסימה, אוהבת, מלאת שמחה ומוטיבציה לשינוי בחייה.
היא הולכת כרגע לטיפול סקסולוגי שבוודאי יראה תוצאות ושינוי בקרוב.
תנסה ללכת בקצב שלה ותראה שאתה יכול להפיק המון מהקשר.
בנתיים, סבלנות, קבלה והכלה יוכלו לעזור.
אל תרים ידיים זה עשוי להשתלם בקרוב.
שווה שתצטרף גם לחלק מהטיפול כדי לעבוד איתה יחד על החלקים הפרקטיים שבו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)