מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופיות שקועותעינב30/05/2011
ביתי בת 4.5 כעת עם תופיות שקועות אוזן אחת דרגה 2 ואזן שניה דרגה 3.
סובלת מדלקות אוזניים בשנה האחרונה. ושקיעת עור התוף נצפתה בחודשיים האחרונים.
האם רק ניתוח כפתורים יפתור את הבעיה?
האם מכשיר EARPEOPPER יכול להועיל במקרה זה?
האם המכשיר עלול לגרום לדלקת אוזניים. אם כן, באיזה מקרה.
בברכה,
עינב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופיות שקועות - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי31/05/2011עינב שלום רב.
שקיעה של התופיות, נגרמת לרוב בעקבות איוורור לא טוב של האוזן התיכונה, יש לנסות לאוורר אותה אם זה בעזרת פעולות קינוח אף כאשר הוא סתום, ניפוח בלונים עם אף סתום, או מכשיר איר-פופר. בחלק ניכר של המקרים תת הלחץ באוזן התיכונה מתאזן, והמצב חוזר להיות תקין. במקרים אחדים, בעקבות הדבקויות מדלקות, פעולות אלה אינן יעילות, ועל-כן יהיה ככל הנראה צורך בניתוח.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחנין ת.דחוסין שעבאן30/05/2011
יש לי בת שנלעה סוללה עגולה ונשארה בגרון שלה שבוע בלי שידע אף אחד לקחנו אותה במשך שבוע לרופא ולא הצליח לדעת כל הזמן חשב שיש דלקת בגרון לקחנו אותה לבית חולים נהרייה לאחר שעתיים של בדיקות בקשתי שיעשו לה צלום בגרון
ובצלום נתגלתה בטרייה הכניסו אותה לחדר נתוח והוציאו אותה ואז נתגה פתח בין הכנהל לבשת הרופא נתן חודשיים על מנת שהכור יסגר לא נסגר ואז עשה נתוח בהשגחת רופא מארצות הברית עם שני ממוחים צילום מרמב//ם לאחר הנתוח בשבוע נתגלה שיש עוד חור קטן ועד עכשיו אנחנו ההורים לא יודעים מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחנין ת.ד - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי31/05/2011חוסין שלום רב.
צריך להמתין ולעקוב בעקבות המעבר הקיים בין הושט והקנה, כדאי שההזנה תעשה בזונדה
כדי לא ליצור מצב בו נוזל או אוכל יחדור אל הריאות.
אני מניח שבתך במעקב הרופאים המנתחים בביה"ח.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחנין
חוסין שעבאן01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כפתוריםסיגל30/05/2011
בני בו ה5.5 סובל מנוזלים ב2 האוזניים וירידה של 40 דציבלים בכל אוזן.אחרי שימוש באיירפופר,אבני חושן ודיקור סיני...וללא שיפור הגענו להחלטה לבצע את הניתוח.איפה מנתחים בצפון?מה עלות הניתוח?כמה זמן המתנה?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כפתורים - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי31/05/2011סיגל שלום רב.
מדובר בניתוחים שההמתנה אליהם אינה ארוכה, ובכל קופה זמן ההמתנה שונה.
מדובר בניתוחים פשוטים, ולפני ההגעה לרופא, כדאי לבצע גם צילום של השקד השלישי (אם לא נעשה עד-כה).
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת שקדיםעמית30/05/2011
היי,
היינו אצל רופא א.א.ג עם בננו בן ה-4 והוא המליץ על ניתוח להסרת שקדים (שקדים מוגדלים). התחלתי לקרוא קצת על הנושא והבנתי שכיום יש שיטת ניתוח חדשה - קובליישן. משום מה, גם הרופא שהיינו אצלו וגם רופא נוסף שהתייעצתי עימו לא תמכו בשיטה. ממה שקראתי ההחלמה מניתוח קובליישן קלה יותר, פחות דימום (כמעט ובכלל לא) ופחות כאבים. מה החסרונות של השיטה לעומת השיטה המסורתית של חיתוך השקדים בסכין? שאלה נוספת, מתי נהוג להסיר את השקדים ומתי להקטין אותם (בני לא סובל מדלקות גרון).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת שקדים - תגובה
ד``ר יהושע דנינו30/05/2011שלום עמית,
בשיטת הקובליישן אין פחות דימומים ולכן אין יתרון לשיטה זו מבחינת הדימומים. באשר לכאבים, בילדים הכאבים אינם קשים ונשלטים על ידי נוגדי כאבים. השיטה משמעותית מבחינת הכאבים יותר בקרב מבוגרים.
בשיטת הקובליישן ניתן להסיר חלקית את השקדים, דבר שלא מומלץ במידה וקיימות דלקות שקדים.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא שינוי לאחר ניתוח אדנואידים!!!אתי26/05/2011
שלום,בני בן ה-3וחצי עבר לפני כשלושה שבועות ניתוח להסרת האדנואידים עקב הפסקות נשימה ונחירות חזקות,הניתוח עבר בהצלחה ונאמר לי ,כי הפוליפ היה גדול,אך אין כל שינוי בילד.מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא שינוי לאחר ניתוח אדנואידים!!! - תגובה
ד``ר יהושע דנינו30/05/2011שלום אתי,
יתכן וקיימת הפרעה נוספת לאדנואידים הגורמת להפרעה במעבר האויר ולכן יש לחזור למומחה א.א.ג שיבדוק את הילד ויאתר את הסיבה.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובות - אמא מודאגתנטלי26/05/2011
שלום רב לכם
ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורות בבני בן 3 יש לו נוזלים באוזניים דו"צ , אדנואידים לא מוגדלים ולא חסימתיים בבדיקה אנדוסקופית , שקדים בינוניים , בגיל שנה עבר מעבדת שינה גבולית הפסקות נשימה 5-6 מאז ועד היום עדיין נוחר , אף כל הזמן סתום דיבור מאונפף , הרבה פעמים צרידות, ירי כל הלילה בולע אינני יודעת האם מדובר ברוק או ליחה אבל זה מדיר שינה מעיניו. לציין שחולה המון במחלת חום , שפעות , דלקות אוזניים כולל פעם אחת סטרפטוקוק A
נמצא במעקב רופא ריאות עקב חרחור כרוני טוען שיש לו פנים אדנואידיות , עם allergic shiner sign
שאלותי אליכם ברשותכם:
1)האם ניתוח להסרת אדנואידים +הקטנת שקדים + כפתורים יכול להוות פתרון לבעיה?
2)עלה בזמנו השערה שמדובר בפוסט נזל סינדרום , במקרה זה כאשר לא יודעים מהו הגורם האלרגני האם הניתוח המשולב יכול לפתור בעיה זו?
3)האם כפתורים יכולים ליפול לפני הזמן , מה ההשלכות , במה זה תלוי ומה עושים אם זה קורה?
4)במקרה של סיבוך כגון דימום או משהו אחר לאחר השחרור , למי פונים , לחדר מיון או לרופא המנתח?
5)האם הרופא המנתח מלווה את הילד ובודק אותו חוץ מבאותו יום?
אודה לכם מאוד
בכבוד רב נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות חשובות - אמא מודאגת - תגובה
ד``ר יהושע דנינו30/05/2011שלום נטלי,
1+2. מומחה א.א.ג צריך לבדוק את הילד ולהחליט האם יש אינדיקציה לניתוח זה בהתחשב בממצאים בבדיקה הגופנית ובבדיקות הנוספות.
3. כפתורים נופלים בין חצי שנה לשנתיים אך לעיתים יכולים ליפול גם לפני כן בעיקר בגלל דלקת.
4. במקרה של דימום יש לפנות לחדר מיון הקרוב.
5. מקובל בניתוח שקדים לבדוק את הילד למחרת הניתוח.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כפתורים חוזרדגנית25/05/2011
שלום,
מצטערת על האורך...
בני כיום בן 5 סובל מגיל חצי שנה בערך מנזלת חרונית שבעיקבותיה הצטברו נוזלים באוזנים וכמובן נחירות בלילה. בגיל שנתיים הוא עבר ניתוח כפתורים+שקד שלישי+שקדים ולתקופה מסויימת הכל היה בסדר גם השמיעה היתה תקינה גם לא היו נחירות בלילה וגם הנזלת פחתה.אך לאחר שנה וחצי בערך המצב שוב היתדרדר ושוב הצטברות נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה ונחירות בלילה. ביולי 2010 עבר שוב ניתוח כפתורים שלאחר הניתוח הרופא אמר שהפוליפים לא היו מוגדלים. ואז שוב המצב היה טוב אך לצערי בחודש האחרון שוב יש התדרדרות עדין יש צינוריות באוזניים אך אוזן אחת הצינורית סטומה ונהיתה דלקת ומבדיקת טרבית מאוזן התגלה חידק Pseud. aeruginosa כרגע מטופל במי חמצן, טיפות אנטיביוטיות ואנטיביוטיקה אוגמינטין. בנוסף הנחירות בלילה חזרו בגדול. שאלתי היא האם יש דרך לטפל ביבוש הנוזלים ולנסות להגיע למצב שלא יצטברו נוזלים כי אני מרגישה שהכפתורים הם פיתרון זמני בלבד ובנוסף אם יש טיפול נוסף בנחירות אם הפוליפים לא מוגדלים?
ממתינה לתשובה,
תודה דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כפתורים חוזר - תגובה
ד``ר יהושע דנינו30/05/2011שלום דגנית,
לנחירות סיבות רבות וגם לאחר הסרת השקדים והשקד השלישי יכולות להיות נחירות כתוצאה ממעברי אויר צרים באזורים שונים כמו בחללח האף ובגרון התחתון.
הצטברות הנוזלים תלוייה בפתיחות התעלה שבין האוזן לגרון שבה לא ניתן לטפל באופן ישיר אלא על ידי עקיפת פעולתה בעזרת צינוריות. אני ממליץ להיוועץ במומחה א.א.ג.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחירות שחזרוהגר24/05/2011
ד"ר דנינו שלום רב,
בתי, נעמה, בת השלוש וחצי עברה אצלך בדיוק לפני חודשיים ניתוח מוצלח להסרת שקד שלישי+שקדים+צינורית באוזן שמאל וניקוז נוזלים באוזן ימין.
הניתוח שינה את חיינו לטובה מן הקצה אל הקצה. הדבר בא לידי ביטוי בנשימה שקטה, חוש ריח חד, תיאבון בריא (עלתה קג וחצי במשך חודש וחצי), צבע בלחיים, ערנות, חיוניות... פשוט תענוג.
אבל- בשבועיים שלושה האחרונים אנחנו שמים לב שבלילה היא שוב נוחרת. לא בעוצמה שהיתה לפני הניתוח. לא בכל תנוחה. ללא הפסקות נשימה. אבל נוחרת...
אני מודעת לכך שהשקד השלישי עלול לצמוח שוב אם מנתחים בגיל מאד צעיר, אבל נעמה עברה את הניתוח בגיל שלוש וחצי שזה לא מוקדם, ועברו בסך הכל חודשיים מהניתוח. האם התופעה מוכרת?
שאלה נוספת- הקיץ בפתח ואנחנו במתח :-) יש לנו אטם מותאם אישית לאוזן עם הצינורית, רכשנו כובע ים צמוד ואטום, האם ניתן להכניס אותה לבריכה?
תודה רבה,
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות שחזרו - תגובה
ד``ר יהושע דנינו30/05/2011שלום הגר,
לנחירות יש סיבות רבות וגם לאחר שמסירים את השקדים והשקד השלישי יכולות להיות נחירות כתוצאה ממעבר אויר צר בחללי האף. לעיתים נזלת יכולה לגרות להצרות במעברים אלו. שקד שלישי לא אמור לגדול תוך חודשיים. אבחון וטיפול ע"י מומחה א.א.ג יכול לעזור.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הגר30/05/2011יש לנו ביקורת אצלך בנוגע לצינורית בספטמבר, אז אם לא תהיה החמרה נתייעץ באותה הזדמנות גם על זה, ואם תהיה החמרה נקבע תור מוקדם יותר אליך.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הצינורית
הגר02/06/2011שאלתי בהודעה הקודמת שאלה נוספת... לנעמה יש צינורית באוזן שמאל, ובאמבטיה אנו מקפידים על רחצה עם אטם מותאם. כיצד יש להתנהל בבריכה/ים? אני אתן לה הנחיה לא להכניס את הראש למים, אבל אני מניחה שלעיתים היא עלולה ליפול ואז.. האם אטם מותאם שמעליו כובע שחיה של שחיינים מסיליקון יתנו את האטימה המספקת?
תודה רבה,
אני מצטערת על הפניה החוזרת, פשוט הקיץ מגיע ואני רוצה להיערך בהתאם.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הצינורית - תגובה
ד``ר יהושע דנינו04/06/2011שלום הגר.
מומלץ לא להכניס את הראש למים גם כשיש את אמצעי האיטום שהזכרת.
אם בכל זאת קורה והראש נבנס למים,יש ליבש את האוזן עם טישו ולהמתין 2-3 יום. במידה ולא מתפתחת הפרשה מהאוזן,סימן שלא נגרם זיהום ,במידה וכן ,יש לטפל בהתאם.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, כך ננהג
הגר05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד מקיא ומדמם מהאףשרשי21/05/2011
בני בן השנתיים וחצי מקיא כמעט כל יום ולאחרונה החל לדמם מהאף מדי פעם דימום קל מאוד. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מקיא ומדמם מהאף - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי22/05/2011שרשי שלום רב.
ככל הנראה אין קשר בין תלונת ההקאות לדימום מהאף, בהחלט יש לבדוק את הגורמים לדמם מהאף, שלרוב, בגיל זה, ניגרם עקב יובש בריריות באיזור מחיצת האף, או הפרעות ווזומוטוריות.
בנושא ההקאות ניתן לבדוק כללית ע"י רופא הילדים, התפתחות, גדילה, משקל וכו', או להבדק ע"י גסטרואנטרולוג ילדים.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסקליאן18/05/2011
מזה חודש וחצי אני סובלת מכאבי גבתחתון לאחר צילום ct
הומלץ זריקות אפידורל וני התנגדתי והרופא המליץ פילאטיס ופיזוטרפיה שהתחלתי כבר מה זה הבלט דיסק האם זה יכול להתפתח לפריצת דיסק עם מאמץ יתר ואיזה עוד פתרונות יש להקלה על הכאב .תןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר יצחק ענתבי18/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורטופדיה' id=link]אורטופדיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה במי מלח ביתיים ואריוסאריאלה15/05/2011
שלום
יש לי תינוקת בת שנה ו4 חודשים , יש לה נזלת כבר המון זמן
רציתי לשאול איך מכינים ועושיםפ שטיפה עם מי מלח בהכנה ביתית , שמעתי שזה עוזר. יש לי פומפה שאיבה בבית אם צריך
שאלה נוספת : האם סירופ אריוס ניתן לתת רק מגיל שנתיים (מה הסיה ) או שאפשר לתת לה גם עכשיו? אני חייבת לייבש לה את הנזלת כי אין לה לא ימים ולא לילות והילדה ממש סובלת
הצילו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפה במי מלח ביתיים ואריוס - תגובה
ד``ר יהושע דנינו16/05/2011שלום אריאלה
מומלץ ספרי מלח מוכן שניתן לרכוש ללא מירשם ולא כדאי להכין לבד.
אריוס ניתן רק לפי מירשם,וניתן לתת מגיל שנה אך כדאי יעוץ מומחה א.א.ג בשאלה של אדנואיד.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח שקדיםחני15/05/2011
שלום, בני בן ה-4 עברה לפני ארבעה ימים ניתוח שקדים אך הוא עדיין נוחר בלילה, האם זה עניין של כמה ימים לאחר הניתוח וזה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח שקדים - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי15/05/2011חני שלום רב.
כבר ניתן מענה משותף ל 2 שאלותייך.
יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח שקדיםחני15/05/2011
שלום, ביום חמישי בבוקר בני בן ה-4 עבר ניתוח שקדים +שקד שלישי, תודה לאל ההתאוששות היתה הרבה יותר מהירה מכפי שחשבתי, ילדי מסרב לאכול וכבר ביום שבת (היום השלישי מהניתוח )הוא בוכה ומבקש ביצה, האם אפשר היום(יום א'- יום רביעי מהניתוח לתת לו ביצה קשה ולתוך לו לחתיכות קטנות את הלבן עם גבינה לבני ומתי אני יכולה לעבור לכלכלה רכה יותר כמו ספגטי, קציצות מעוכות , פירה -כמובן שהכלפושר ולא חם, תודה חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח שקדים - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי15/05/2011חני שלום רב.
אני שמח מאוד על השיפור ועל ההתאוששות המהירה, ביחס לנשימה הרעשנית בשינה, מספר ימים והמצב ישתפר, עד לכדי כך, שהשקט מחדרו ידאיג אותך שמא קורה לו משהו !!!
לגבי האוכל, כן, את כבר יכולה לתת לו דברים רכים ואפילו חצי רכים, אין ספק שקר עדיף, וניתן להתפשר על אוכל פושר. עם חלוף הימים (בודדים) אפשר כבר תזונה רגילה.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלה מהאזנייםאיילת14/05/2011
שלום!! בתי בת 8 חודשים מזה כשלושה חודשים היא סובלת מדלקות אוזניים, כאשר המוגלה נשפכת החוצה, אציין כי הדלקות אינן מלוות בחום.
היינו מס' פעמים אצל א.א.ג. וטופלנו ע"י שני סוגי טיפות עיניים וכן ני'קויי במי חמצן לאוזניים.
היות והדלקות חוזרות, האם טיפול זה מספיק? האם יש לטפל גם באנטיביוטיקה (ואולי כך למנוע את חזרת הדלקת?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוגלה מהאזניים - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי14/05/2011איילת שלום רב.
בדלקות אוזניים, ובגילאים אלה מדובר בדלקות האוזן התיכונה, ניתן לשקול גם טיפול אנטיביוטי דרך הפה, ומהרגע שיש התנקבות של התופית, ונזילת מוגלה החוצה, ניתן להסתפק בטיפול מקומי, ולשמור באדיקות שמים לא ייכנסו לאוזניים.
במקרים שאין תוצאות לטיפול המקומי, כדאי לקחת משטח תרבית מההפרשה, ולפיו לשקול מתן טיפול אנטיביוטי.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפתורים באוזנייםחסוי13/05/2011
אני יודע שזה פורום לילדים אבל לא ידעתי איפה לפתוח את זה אני בן 16.5 ואני אומר לקבל צו ראשון בזמן הקרוב ושהייתי קטן עשו לי ניתוח כפתורים באוזניים,איין לי עכשיו בעיה בשמיעה ואיין לי שום בעיה באוזניים, האם לדעתם יורידו לי פרופיל בצא בגלל זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפתורים באוזניים - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי13/05/2011חסוי שלום רב.
אין כלל צורך להשאר חסוי, ניתוח צינוריות בילדות, אינו משפיע על הפרופיל הצבאי, הדבר הקובע הוא מצב השמיעה כרגע.
איולי בריאות שלממה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)