מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביופסיה מהערמונית-ממצאים המשך טיפולעזרא סלע21/06/2010
לפני זמן מה ,עברתי ביופסיה מהערמונית.-בעקבות קפיצה של בדיקת psa -בשיעור העולה על 0.75
האבחנה הקלינית-ca bph
התאור המאקרוסקופי
prostate needle biopsy
-benign prostatic tissue
אודה לכם מאד ,אם אקבל תירגום בשפת העם לנאמר לעיל.
כמו כן מהו המשך הטיפול בנדון.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגום
פרופ' חיים מצקין21/06/2010התרגום בשפה חופשית לא נמצא גידול ממאיר אלא הגדלה שפירה בלבד.
את המשמעות לגביך בעתיד יקבע רופאך או מי שתחליט להתיעץ עימו בנוסף לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהדרורית21/06/2010
שלום,
אבי בן 61 ועבר ניתוח הסרת שלפוחית שבה נמצאה בלוטת לימפה אחת נגועה . עברו שלושה חודשים מאז הניתוח והוא עדיין מאושפז במחלקה אורולוגית
בתחילה הוא סבל מזיהום ולכן קיבל אנטיביוטיקה ועבר ניקוז של קולקציה מזוהמת מהבטן. הזיהום טופל בהצלחה אך בבדיקת סי טי של החזה נראה כי יש מים בריאות. אבי סובל מבצקות ברגליים, באשכים וכפי שציינתי מנוזלים בריאות. בבדיקת אקו לב נמצא שהוא אינו סובל מאי ספיקת לב. הרופאים חושבים שמדובר בחוסר חלבונים . השאלה היא כיצד ניתן לבדוק מה גורם להצטברות הנוזלים בריאות והאם יתכן כי זה קשור להתפשטות המחלה? ברצוני לציין שהוא כבר סבל מתופעה של הצטברות נוזלים בריאות במהך האישפוז ועבר ניקוז (את הניקוז שלחו לבדיקה ציטולוגית שנמצאה ללא תאים ממאירים)
אנחנו מודאגים מאוד גם מהעובדה שאבי אינו במצב שבו הוא יכול להתחיל כימותרפיה כפי שתוכנן.
אשמח אם תוכל להמליץ על רופא או טיפול ואשמח לשמוע דעתך על המצב.
תודה מראש,
דרורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לך מאוד אם תוכל לענות להודעתי.
דרורית22/06/2010אשמח אם תוכל להתייחס להודעתי.
תודה,
דרורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן כיס השתן
ד``ר אליהו גז10/07/2010מהנתונים אני מבין שאביך סובל מסרטן כיס השתן.
מצב לאחר ניתוח.
בלוטת לימפה נגועה בגרורות
עקרונית , מומלץ לתת טיפול כימי מונע במצב הנתון.
אך
מצבו הנוכחי יש מניעה מלתת טיפול כימי העלול לדרדר יותר את מצבו
היות וקיימת מחלוקת בין העוסקים בנושא באשר לתרומה של טיפול כימי מיידית - מונע או להמתין להופעת מחלה.
לא לתת טיפול כימי!
אני מניח שלא קיימת עד כה התייעצות עם רופא אונקולוג העוסק בגידולים המערכת השתן. ממליץ לעשות זאת בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהיניב20/06/2010
שלום רב ,
אני בן 23 ... ואני סובל מזיקפה רוב שעות היום , גם אם הגעתי לפורקן .. לאחר חצי שעה יש לי שוב זיקפה כאילו הכל מחדש
היתי מעוניין לדעת האם יש משהו שמדכא זיקפה או חרמנות
אני מנסה להגמל מאוננות ולא כזה קל לי
היתי שמח לעזרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיקרון יש תרופות לא בטוח שאתה צריך
פרופ' חיים מצקין20/06/2010אין ספק שיש תרופות מדכאות חשק מיני אבל זה "הכל או לא כלום" וחבל.
פנה לאורולוג מומחה עם סבלנות ומיצאו פתרונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכיים נעלמיםבחור20/06/2010
שלום
אני בן 25 ,נולדתי עם בעיית אשכים נעלמים כך שעברתי ניתוח (כשהיתי ילד ) והם הורידו לי אשך שמאל, ואת אשך ימין הם השאירו(אבל הוא לא היה במצב כל כך טוב) עד עכשיו ולמרות כל הבדיקות אולטרסאונד MRI לא נמצאה רקמת אשך(אשך ימין שהיה אמורלהיות קיים) בכל הגוף שלי, כלומר עכשיו אין לי אשכים בכלל, וגם כן יש לי מיקרופינס. רציתי לשאול אותם אם קיים פתרון לבעיה זו אם זה מבחינת המראה החיצוני של איברי המין ?(הגדלת איבר המין , שתילת אשכים מלאכותיים,,,) ואם זה מבחינה בריאותית? נפשית?, אולי שאוכל להביא ילדים בהמשך?
ואיך מצבי הזה יכול להשפיע על מצבי הכללי, כך שהאם יכולות להפתפתח אצלי מחלות מסויימות, האם מצבי זה גורם להשמנת יתר??
בבקשה תנו לי כמה שיותר הסברים ומידע על מקרים כאלה
אגב אני מטופל ב TESTOVERON DEPOT בזריקה חודשית,
ועד לפני 3 שנים היתי במעקב ב מחלקת אנדו ילדים במרכז שניידר לרפואת ילדים,אבל ב 3 שניים האחרונות לא היו לי ביקורים אצלם, וגם כבר שנה אני לא מקבל את זריקת ה ESTOVERON
מה שרשום לעיל היה בתור שאלה לרופא אורולוג בפורום , שהוא המליץ לי על כמה דברים, שאחד מהם זה לבצע בדיקת מרקרים של האשכים, ואז חיפשתי באינטרנט והבנתי שזו היא בדיקה , לגילוי סרטן
האם באמת יכול להתפתח אצלי סרטן אשכיים, אבל איו לי אשכיים, האשך שמאל הורידו לי בניתוח כשהיתי ילד, והשני שהשאירו הוא נעלם, ועשיתי כמה פעמים אולטראסונד ו MRI אבל לא מצאו אותו הוא נעלם!!! אחד ההסברים שאמר האנדוקרינולג שהיתי אצלו במעקב שיכול להיות שהוא התפרק ויצא מהגוף
האם באמת חייב לבצע את הבדיקה הזאת? מהיא בדיוק הבדיקה הזאת ואיך מבצעים אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות רבות
פרופ' חיים מצקין20/06/2010אני מבין שיש לך אורולוג או לפחות רופא שייעץ לך. הבעיות הן לא פשוטות ומחייבות גם בדיקה גופנית וגם החלטות כפי שציינת בפנייתך. הפורום הנוכחי איננו מקום לתשובות פרטניות מסוג זה. פנה לרופאך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות משימוש ב - COSODEXחלי16/06/2010
שלום רב,
אבי עם סרטן הערמונית אדם מבוגר) . בעבר קיבל קוזודקס והגיב לזה היטב.
עתה, לאחר מספר שנים הוא מקבל שוב את התרופה האמורה אולם יש לו מידי יום בחילות מספר שעות לאחר נטילת ה- COSODEX
ידוע לי כי זו תגובת לוואי אפשרית, אך האם ניתן לקבל תרופה אחרת חלופית לזו או שיש דרך להתמודד עם הבחילות הללו?
שאלה נוספת - האם מותר להשתמש בתוספים כדוגמת Q 10 כאשר נוטלים תרופות נגד סרטן הערמונית?
מחכה לעצתכם המבורכת. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Casodex
ד``ר אליהו גז19/06/2010היות והסבירות שקזודקס תגרום לבחילה קטנה, יש לחפש סיבות אחרות.
במידה ואכן יש חוסר סבילות לתרופה זו ניתן לעבור לתרופות אחרות כמו Eulexin* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקרינה וקירבה לאישה הרהאלה16/06/2010
שלום,
אבי עובר בימים אלה טיפול בקרינה לסרטן הערמונית. בעוד כשבוע הוא אמור להתחיל טיפול HDR, אני בהריון וכמו-כן ישנם נכדים נוספים בסביבתו - תינוקת בת 3 חודשים וילדה בת 7. האים יש סכנה בקירבה עימו בזמן הטיפול ב- HDR עבור נשים הרות, תינוקות וילדים ??
בתודה על תשובתכם, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לקרינה
ד``ר אליהו גז19/06/2010יאן כל מניעה להיות בקירבה ובמגע עם חולה שקיבל קרינה.
כאשר חולה מקבל קרינה בשיטת HDR עם סיום הטיפול מקור הקרינה מוצא מגופו ועל כן אין כל סכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה רוב שעות היוםיניב14/06/2010
שלום רב ,
אני בן 23 ... ואני סובל מזיקפה רוב שעות היום , גם אם הגעתי לפורקן .. לאחר חצי שעה יש לי שוב זיקפה כאילו הכל מחדש
היתי מעוניין לדעת האם יש משהו שמדכא זיקפה או חרמנות
אני מנסה להגמל מאוננות ולא כזה קל לי
היתי שמח לעזרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיים שלך יפים
גיל24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפה
פרופ' חיים מצקין25/08/2010נדיר ביותר שזיקפה ממושכת היא על רקע של מחלה מסוימת. בגילך קרוב לודאי שמדובר בבריאות טובה ושלמה.
לא מציע לקחת תרופות הורמונליות המדכאות את החשק המיני.
אוננות היא פתרון אפשרי בנוסף ליחסי המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הקרנות סרטן פרוסטטהאלי12/06/2010
שלום,
חמי עבר טיפול הקרנות לפני כשנה ובעיקבות שארית גדולה לאחר מתן שתן עבר לפני כחודש כריתה חלקית של הפרוסטטה.מאז, יוצא וניכנס תכופות לבית חולים עקב דימום רב בעת מתן שתן. נעשו מס' צריבות אולם הדימום וקרישי הדם ממשיכים.
מיותר לומר שההמוגלובין יורד גם הוא דבר שמצריך עירוי דם.
בנוסף , חמי סובל גם מדם בצואה..
האם תופעות של דימום רב במתן שתן וצואה לאחר כריתה חלקית של הפרוסטטה לפני חודש ולאחר הקרנות (שנה אחרי) הם תופאות נורמליות?
מה הזמן הנורמלי להחלמה מתופעות אלו שאינם נותנות אפשרות לאייכות חיים?
אודה על תשובתך
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
פרופ' חיים מצקין13/06/2010דימום בצואה לאחר קרינה הוא תופעת לוואי מוכרת. עלולה לקרות לאחר םפרקי זמן שונים ממתן הקרינה עצמה ולעיתים אף לאחר שנים.
דימום בשתן אף הוא אפשרי לאחר קרינה אבל הסיפור הרפואי-קליני שהדימומים הופיעו לאחר ניתוח בערמונית מחשידים לכיוון דימום מקומי בעיקבות הניתוח. אני מניח שהרופאם המטפלים האורולוגים עושים גם אבחנתית כלומר ציסטוקופיות חוזרות וגם טיפולית צריבות וכיו"ב כמיטב יכולתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אלי13/06/2010תודה על תשובתך.
רציתי רק הבהרה קטנה.
לפי הבנתי , האם לאחר כל דימום רציני מהפין יש לגשת למיון?
כמה זמן יכול להימשך דימום מהפין שמאובחן כדימום כתוצאה מההקרנות?
אודה על תשובתך
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ' חיים מצקין14/06/2010ל דימום של דם טרי מלווה בקרישים מצדיק פנייה לרופא לפחות בפעם הראשונה לקבלת חוות דעתו. כפי שציינתי דימום בעקבות קרינה יכול להופיע לאחר פרקי זמן שונים מהקרינה ולהימשך פקרי זמן שונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות.דני11/06/2010
שלום רב.
אתמול עברתי אולטרא-סאונד אשכים. מצותת את התוצאה.
בראש האפידידימיס הימני הודגמה ציסטה בגודל 2.0*6.0 ס"מ.
בראש האפידידימיס השמאלי הודגמו ציסטות בקוטר עד 1.1ס"מ.
באשך ימני נצפה הרחבת הטובוליס בRETE TESTIS
באשך שמאלי הודגם ממצא ציסטי פריפרי בקוטר כ-0,5ס"מ.
בסקרוטוס הימני נצפה וריקולציה יחסית קטן.
אין עדות להידרוצלה.
מומלץ להשלים בירור ע"י דופלר צבע אשכים.
יש לי תור לאורולוג רק בעוד 10ימים ואני מאוד דואג שחלילה הדגלה סרטן\
בבקשה תסבירו לי במה מדובר ומה מצפה לי.
תודה מראש .
גבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום לדאגה השלם הבדיקה
פרופ' חיים מצקין12/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PSA תיקוןיקי10/06/2010
תיקון טעות : זריקות במשך שנה וחצי ולא במשך שנתיים וחצי .
בברכה יקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית PSA לאחר קרינה חיצונית והורמנ
פרופ' חיים מצקין12/06/2010הפסקת טיפול הורמונלי יכולה לגרום לעלייה קלה כשלך מעצם ההפסקה ולא כתוצאה מחזרת המחלה. המתנה תוך כדי ביצוע PSA אחת לכחצי שנה היא הדרך לברר את מהות העליה. המשך עליה משמעותית לערכים שמעבר ליחידה אחת של PSA עלולה להצביע על חזרת המחלה. התייצבות סביב הערכים שאתה מציין אינה עדות להישנות המחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממחשב ניידרועי09/06/2010
עבדתי כטכנאי מחשבים ניידים במעבדת מחשבים בחב' הייטק במשך שנתיים
וחליתי בסרטןו אשכים הם יש קשר.
מעברתי ניתוח הסרת אשך לפני חודש ומחכה לניתוח בלוטות לימפה בגלל התורים בבית חולים מתעכב ואני מודאג בגלל שלפי מה שקראתי יש צורך לעשות את הניתוח לא יאוחר מששה שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן האשך
ד``ר אליהו גז13/06/2010לא נמצא קשר בין שימוש במחשב ניד להתפתחות סרטן האשך
אין לי פרטים לגבי טיב מחלתך
האם קיימתה התייעצות עם רופא אונקולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה מאוד מאודמאיר04/06/2010
אני אמור להיות בבית חולים בעוד כ10 ימים על מנת לצרוב את הפוליפ שנמצא לי בשלפוחית, היום פתאום החל לי שתן דמי, האם אני צריך ללכת לחדר מיון, או שניתן להמתין עד יום א לרופא, שאיננו נמצא בארץ עד אז
בבקשה תשובה דחופה
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במקרה של דימום משמעותי גש למיון קרו
פרופ' חיים מצקין05/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור מצקין -
מאיר05/06/2010תודה רבה על ההתייחסות המהירה! הדימום פסק, ובתוצאת תרבית השתן שהתקבלה אמש, נרשם שיש מספר חיידקים מעורבים, נראה לך שיש קשר לפוליפ? בכל מקרה מחר אגש לאורולוג,וכולי תקווה שאחסוך לי את החוויה של חדר המיון - שיהיה לך שבוע טוב
יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה פנימיתד.04/06/2010
לאבי בן 72 יש סרטן הערמונית עם PSA 12 ( לפני חצי שנה היה 8).מיפוי העצמות והסי-טי יצאו תקינים.
גליסון 7= 3+4.
in 7 of the fragments out of 8,prostatic adenocarcinoma Gleason score 7(3+4) of right
and left side,involving about 45-50% of the specimen submitted
השאלות שלי הן:
1.מהי התחזית ללא טיפול(כמובן סטטיסטית)
2.האם ניתן לטפל בקרינה פנימית ואם כן- בכמה זה מוריד את הסיכוי להרפא לעומת הקרינה החיצונית.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ' חיים מצקין05/06/2010מדובר במחלה לא קטנה ולא קלה. בעיקרון טיפול בקרינה פנימית משולב במקרה כזה עם קרינה חיצונית קצרה וטיפול הורמונלי קצר. ישנן עדויות וגם מניסיוני שלטיפול משולב-מכסימלי כזה תוצאות טובות מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןדנה03/06/2010
האם גילוי סרטן בשלפוחית השתן אצל גברים אומרת שאי אפשר לקיים יחסים עד הריפוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
פרופ' חיים מצקין05/06/2010למיטב ידיעתינו אין כל קשר בין יחסי מין וגידול בכיס השתן מבחינת הדבקה של בת הזוג ועו'. לעיתים הפעילות המאומצת משהו בעת קיון יחסי המין עלולה להביא לדימום קל אצל החולה שטרם טופל וההחלטה בידכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלאפון ניידריימון26/05/2010
שלום,
האם טלפון סלולארי בכיס הקדמי יכול לגרום לסרטן באשכים?
האם בכיס האחורי יותר בטוח?
האם 7 שעות רצופות עם טלפון סלולארי בכיס הקדמי יכול לגרום להיווצרות מוטציות באשך?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מידע
פרופ' חיים מצקין26/05/2010הדבר המענין הוא שיש עליה במספר מקרי סרטן אשכים בעולם המערבי כולל בישראל. אבל אין דיווח על קשר עם טלפונים סללולוריים ומיקום בכיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה
שרה07/06/2010לפי תגובתו של פרופ" מצקין ניתן להסיק שאכן הקרינה פוגעת. חברות הסלולר הזמינו מחקר לבדיקת רמת הקרינה ונחש מה ? לא נמצא קשר בין מחלת הסרטן ולקרינה הסלולרית. הבנת שאם יתגלה קשר מה יעשו כל חברות הסלולר ?...וממה תהייה פרנסתם ?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)