מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרטן חוזרגבי05/11/2009
ליפני שנה עברתי ניתוח להסרת מספר גידולים בשלפוחית השתן.
פתלוגיה. TCC TA LOWE GRADE
קיבלתי 6 טיפולי BCG.
ליפני יומיים ציסטוסטופיה נוספת
תוצאה. 4 גידולים קטנים בשלפוחית השתן.
שאלות. 1. האם בנוסף לציסטוסטופיה צריך לעשות גם CT ושתן לציטולוגיה
2. האם יש יתרון למתן מיטמיצין בזמן הניתוח ואם זה בא במקום שישה
טיפולי מיטמיצין אחרי זה.
3. האם יש טעם לטיפול נוסף של BCG
,תודה גבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן כיס השתן.
פרופ' חיים מצקין07/11/2009אין לצערי 100% מניעה בטיפול מניעתי כפיש קיבלתי. לכל היותר יש הורדת בשכיחות חזרת הגידול ב60%. לא מעט אבל לא מושלם. לכן יש מקום לכריתת הגידולים החוזרים וכן להחליט על טיפול מניעתי חוזר. פקרטיו תוכל לקבל אצל המנתח או מי שתבחר להתיעץ עימו מיד לאחר קבלת התוצאה של הביופסיה הנוכחית.
אין לדעתי מקום לבדיקת CT כעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן מעי הגסאורנה04/11/2009
פרו"פ מצקין, שלום רב.
אבי בן 75, חלה בסרטן מעי הגס לפני כ- 5 שנים, קיבל סדרה של כימוטרפיה.
לאחרונה התברר כי הסרטן התפשט גם בשלפוחית השתן. כרגע מקבל הקרנות בדרגה נמוכה, לעצירת דימום משלפוחית השתן. וטוען שנותן כל הזמן מעט שתן, שאלתי היא: מה ניתן לעשות?.
כיצד לטפל?
בברכה, בתודה מראש, אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת גידול מהמעי לכיס השתן
פרופ' חיים מצקין07/11/2009טיפול קרינתי הוא פליאטיבי לקלה וכמובן לא יבריא את החולה. אפשרות נוספת היא של כריתת הממצא בכיס השתו וצריבה חשמלית של האזור למניעת דימום.
בחרי באורולוג מטפל או יועץ כדי לברר מה מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה מעבדה מודדים רמת סרקוזיןPhilippe29/10/2009
באזה מעבדה ניתן למדוד רמת סרקוזין בשתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרקוזין
פרופ' חיים מצקין07/11/2009למיטב ידיעתי אין איש או מעבדה בארץ המודדים סרקוזין
מבלי להיכנס לעומק הנושא. יתכן ואין הרבה בבדעיקה זו והרעש התקשורתי איננו מוצדק. זמן וסבלנות ילמדונו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן שלפוחית השתןרותי27/10/2009
האם ניתן לטפל כימותרפית בסרטן שלפוחית השתן מסוג היי גרייד קרצינומה שחדר באופן נרחב לשריר ללא עדות לגרורות, ללא כריתת השלפוחית? ומה אחוזי השרידות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן כיס שמתן חודרני
פרופ' חיים מצקין07/11/2009הטיפול הנכון והמועדף הוא כריתת כיס השתן במלואו.
ההיוותרות בחיים חמש שנים לאחר הניתוח כזה היא 60% בערך
טיפול אלטרנטיביים כמו קרינה במינון מלא אפשריים, אבל לא מומלצים למי שיכול לעמוד בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מנעיאיר26/10/2009
עברתי כריתת אשך והביופסיה הראתה על גידול ממאיר.בדיקות סי טי חזה ובטן היו תקינות .האונקולוג אפשר לי שתי ברירות:לא לעשות כלום או לעבור טיפול חד פעמי להקטנת הסיכוי לגרורות בעתיד.הטיפול הינו קרבופלטינום AUC=7.שאלתי היא מה הסיכונים וההשלכות מטיפול שכזה והאם עדיף לא לטפל ולקוות שהמחלה לא תחזור ולטפל בכימו רק כאשר יהיו גרורותץתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול כימי משלים
ד``ר אליהו גז27/10/2009שלום
מהנתונים המובאים כנראה שאובן אצלך גידול מסוג סמינומה בשלב קליני I
מצב נוכחי - לאחר כריתת האשך החולה.
בירור סיטמי - ללא עדות לגרורות
המדיניות המקובלת היום:
חולים עם גורמי סיכון גבוהים להישנות המחלה - קיימת היום דיעה למתן טיפול משלים מונע.
אופציה טיפולית נוספת - טיפול קרינתי
כאשר אין גורמי סיכון להישנות ההמלצה היא מעקב קפדני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן אשכיםג.פ25/10/2009
לאחי גילו סרטן אשכים הוא בן 28 בריא מאוד בד"כ, בסי.טי לא מצאו גרורות או פגיעה בלימפות(כלומר נקי) ולפי הרופא נראה טוב מאוד ואולי יזדקק רק למעקב, האם ניתן לדעת זאת לפני הניתוח?
הניתוח להסרה יהיה ביום שלישי הקרוב.
האם נכון הדבר שהשכיחות במצבים אלו הוא לסוג הסמינומה?
ובהנחה שאכן כך האם יש סיכוי שלא יצטרך לעבור טיפול מנע? או שהיום הגישה היא לתת טיפול מנע בכל מקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן האשך
ד``ר אליהו גז26/10/2009מהמידע שמסרתה לא ניתן לקבוע את סוג הגידול של האשך. כמו כן, מדוע קבעתה "סרטן האשך".
מהנתונים:
1. אין עדות קלינית לפיזור גרורתי של המחלה (זאת בהסתמך על בדיקות ההדמיה)
2. לא ציינתה תוצאה של בדיקת דם לסמני גידול (alfa feto protein B Human chorionic )
3. במקרה של גידול וודאי באשך יש לבצע כריתה של האשך הנגוע
4. לפי תוצאות הבדיקה הפתולוגית, סמני הגידול ותוצאות ההדמיה השונות - תעשה הערכה כוללת וידון הצורך בתוספת טיפול
5. בכל מקרה יש לבצע בדיקה ושימור זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הקשר בין sarcosine לבין סוגיkobi23/10/2009
סרטן , ובפרט סרטן הערמונית
מוויקיפדיה על הקשר בין סרקוזין לסרטן[/a]
לא הבנתי מה בעצם וויקפדיה אומרת על הקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגורם לסרטן הערמונית
ד``ר אליהו גז26/10/2009למרות הידע הרב שנצבר - הגורם הישיר להתפתחות סרטן הערמונית לא הוגדר.
גורמים גנטיים וסביבתיים "אחראים" כנראה להתפתחות הגידול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא הבנתי
קובי02/11/2009מה הקשר בין סרקוזין לסרטן הערמונית? האם סרקוזין נחשד כמאיץ את ההתפתחות של הגידול?
אני מתחיל בקרוב טיפול ניסיוני בסרקוזין לטיפול בסכיזופרניה, ורציתי להבין מה הסיכונים. האם עלי לעשות בדיקה תקופתית לבדיקה של גידולים בערמונית?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרורות סרטן שלפוחיתמלי14/10/2009
שלום רב,
אבי עבר ניתוח לכריתת שלפוחית השתן ושיחזורה דרך המעי לפני כ-3 שנים.
לפני הניתוח ולאחריו הוא קיבל כימותרפיה בכמה סדרות.
לאחר כמה חודשים התברר בבדיקת CT כי ישנן 2 בלוטות לימפה מוגדלות ושוב הומלץ
על מתן כימותרפיה.
הוא קיבל סדרה נוספת של כימותרפיה ובסוף התהליך הבלוטות אכן קטנן לגודל 1.1 ס"מ ו0.8 ס"מ.
היום לאחר כחצי שנה נתגלה שוב בבדיקת CT כי ישנן בלוטות מוגדלות , הגדולה ביניהן בגודל 2.5 ס"מ. כל שאר הבדיקה תקינה.
שאלתי היא האם בהכרח גודל הבלוטות נובע מגרורות שנשלחו מהשלפוחית?
והאם ישנה עוד דרך לטיפול מלבד כימותרפיה? שכן, מבחינה פיסית אבי מתקשה מאוד בקבלת הכימותרפיה , מה עוד שהוא לאחר 2 התקפי לב בשנה האחרונה.
האם תוכלו להמליץ על רופא לקבלת חוות דעת נוספת? הרופא המטפל הציג תמונה "עגומה" למדי.
בתודה, מלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרורות
פרופ' חיים מצקין17/10/2009אינני יודע היכן אתם מטופלים. ישנם מספר אונקולוגים העוסקים בתחום האורו-אונקולוגיה. הייתי מציע להתייעץ עימם. מרביתם עובדים בבתי החולים הציבוריים הגדולים. לא אוכל להמליץ על שמות ספציפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכליהמיכל13/10/2009
מזה חודש יש לי כאב בכליה ימינית שבא והולך כאב עמום לא חזק אני מכירה את הכאב הזה כבר שנים רבות רק שלאחרונה הוא יותר תדיר,על מה זה יכול להצביע,בדיקת שתן כללית תקינה.האם זה יכול להצביע על גידול?אני בת40 בריאה.האם יש מצב שיש גידול בכליה ואין דם בשתן?האם זה נכון שחול באגן הכליה עושה כאב כזה או שאבנים או חול זה תמיד כאב חזק,יש לציין שאני שנה אחרי ניתוח לקיצור קיבה והורדתי 50 קילו בשנהזו,אך התחלתי להשתמש הרבה בטמס נגד צרבת האם יש קשר לסידן שבטמס ולכאב שאולי מקורו באבנים. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' חיים מצקין17/10/2009לא ניתן כמובן להעריך מהי סיבת הכאבים מבלי להיבדק. אורולגו מומחה הוא הכתובת הראשונית לבירור. יש להניח כי תתבקשי לבצע בדיקת הדמייה כלשהיא, זו תשלול אבחנות מסוימות ואולי תעלה על סיבת הכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לביטרה אחרי ניתוח כריתת ערמוניתמנחם12/10/2009
שלום.
רציתי לשאול מה עושה התרופה לביטרה. הומלץ עליה אחר ניתוח כריתת הערמונית.
האם התרופה מטפלת באין אונות או שהיא עוזרת לרפא את הערמונית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויטרה
פרופ' חיים מצקין13/10/2009התרופה אין לה קשר לריפוי ממחלת סרטן הערמונית. המטרה היא לשפר הסיכויים לקיים יחסי מין ספונטניים או בעזרת טיפול תרופתי לאחר ניתוח כריתת ערמנוית רדיקלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתשני08/10/2009
בת 53 בבדיקת דם cea יצא לי 7.1 האם זה תקין או גבוה אשמח לתשובה מהירה אני לחוצה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת CEA 7.1
ד``ר אליהו גז09/10/2009שלום
ערך זה גבוה יחסית.
בגין גילך וללא קשר לערך CEA
ממליץ:
1. בדיקת צואה לדם סמוי
2. בדיקת דרכי העיכול התחתונות
ביחד עם שאת עליך לפנות לרופא המשפחה.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה
שני10/10/2009דרכי עיקול תחתונות הכוונה לקולונוסקופיה עשיתי קולונוסקופיה לפני 3וחצי שנים הכל תקין תןדה לאל האם cea אמינה בכלל כסתם בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה מהירה ב P S A אחרי כריתה רדיקלמשה03/10/2009
שלום רב
עברתי כריתה רדיקלית של הערמונית ב 17.8.2008בגלל סרטן -גליסון 3+3,psa לפני הניתוח 8.91
ערכי ה psa לאחר הניתוח הם:
ב 20.11.08 -0.003
ב 15.03.09 -0.01
ב 12.07.09 -0.08
ב 14.09.09 -0.14
להערכתי קצב העליה מהיר מאוד ואני מודאג כי אלה סימנים של הישנות המחלה.
אני במעקב במסגרת מרפאות חוץ של בית חולים ובביקורי האחרון שם ב 30.9.09 האורולוג שבדק אותי לא התייחס במלוא הרצינות לנתונים אלה וקבע לי תור לעוד 4 חודשים.
לשאלתי אם אני צריך לקבל טיפול הגיב בשלילה וציין שטיפול ניתן כאשר ה psa מגיע ל 1
אנא תשובתכם והמלצתכם
בברכת חג שמח ובתודה מראש
משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלית PSA לאחר כריתת הערמונית
ד``ר אליהו גז05/10/2009הגישה במצב בו קיימת עליה בערכי ה-PSA אינה אחידה
אני אלו שמצדדים בגישה שהעליה בערכי PSA מציינת הישנות המחלה ובמצב כזה יש להמליץ על טיפול.
לרוב הטיפול המומלץ הוא טיפול קרינתי בשילוב טיפול הורמני (אופציונלי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת PSA אמינה ומספקת?דני26/09/2009
שלום,
בן-60 ,עברתי ניתוח כריתה רדיקלית של הערמונית לפני כחצי שנה .הבדיקה הפתולוגית לאחר ניתוח אישרה גליסון 7 בצד ימין ופריצה מעבר לקופסית בצד ימין .יתר האיברים נקיים. 2 בדיקות PSA לאחר הניתוח הראו תוצאה בלתי מדידה . כידוע לך יש תפיסות שונות למקרה שלי :המצדדים בהקרנה מידית לאחר הניתוח והאחרים שאומרים כל עוד ה-PSA בלתי מדיד ,להמשיך במעקב השאלות שלי הן :מהי רמת האמינות של ה-PSA ?האם יש בדיקות נוספות שיכולות להשלים או במקום ה-PSA ? האם 2 תוצאות PSA בלתי מדידות לאחר ניתוח מצביעות על הצלחת הניתוח? תודה רבה , דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PSA לאחר כריתה רדיקלית של הערמונית
ד``ר אליהו גז27/09/2009דני ראשית לשאלתך,
בשלב בו ערך ה-PSA נמדד מעל ל-0.05 ננוגרם למ"ל, פרושו שקיימת הישנות של המחלה.
במצבך הנוכחי - Gleason 7 ופרחצה של הגידול מעבר לקופסית - לדעתי זו שאלה של זמן מתי תתחיל העליה בערכי ה-PSA.
היות ושני מחקרים רצינים -אחד של האיגוד האירופאי לרדיותרפיה והשני של האיגוד האמרקאי לרדיותרפיה - תומכים במתן קרינה משלימה, המלצתי אלך היא לקבל את הטיפול עכשיו.
כתיבה וחיתמה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת לאחר כימותרפיהגדעון23/09/2009
שלום רב, סיימתי 9 טיפולים כימותרפיים לפני יותר מחודשיים ובשבועיים האחרונים התחילה לי כצקת חריפה בשוקיים. האם זה קשור לכימו ,בעיקר בגלל שהבצקת הופיעה לאחר כחודשיים אחרי הטיפול האחרון? מה אפשר לעשות ולמה לצפות?
בתודה ושנה טובה
גדעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בגפים בחולה המקבל טיפול כימי
ד``ר אליהו גז25/09/2009שלום,\
למרות שלא מסרתה פרטים על טיב והיקף המחלה וכן פרטי הטיפול הכימי, הבצקת החריפה שאןתה אתה מתאר כנראה אינה קשורה לטיפול.
תיתכן פפקת של הורידים
על כן המלצת היא להבדק מידית אצל הרופא המטפול שבוודאי אם יעלה בחשבון את האבחנה הנ"ל הוא יפנה אותך לבדיקת דופלר של הורידים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים מומחים לגידולים במערכת השטןסאסי20/09/2009
זה מספר חודשים אמא שלי סובלת מכאבים במתן שטן עד למצב של מתן שטן בצבע חום מלווה בכאבים חזקים.
השבוע אמא שלי נבדקה השבוע ע"י אורולוג אשר מצא גידולים רבים בקיר מערכת השטן, הרופא הפנה לניתוח.
אני מבקש לקבל רשימת רופאים אונקולוגים מומחים בעלי נסיון במערכת השטן.
אשמח לקבל מענה מהיר בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים לגידולים במערכת השתן
פרופ' חיים מצקין21/09/2009לא שחסרים מומחים בנושא. אבל כמי שמנהל את המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי תל אביב (איכילוב) וכל אחד קרוב אצל עצמו אני מזמין אותך לפנות עם אימך לבית החולים כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידולים בשלפוחית
מיכאל19/10/2009מח אורולוגית תהש דר דותן
רופא אמין ויסודי בעל ניסיון רב מאוד בניתוחי הסרת גידולי שלפוחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)