מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד גדולשרון20/07/2008
שלום אני בת 13 בתקופה המשעממת של החופש התחילו לי פחדים נורא חריגים הם עברו לי לפני כשבוע באותו יום לפני שבוע אני קיבלתי סחרחורת במכונית עם אבא שלי .....הנסיעה שלו היתה מאוד מהירה ולא אמרתי כלום. ואז אמרתי שאני לא מרגישה טוב הרמתי את הרגלים ושתיתי מים... והמשכתי לרעוד מהפחד.. מאז אני נורא מפחדת שזה יקרה לי שוב. אולי זה בכלל משהו בריאותי? אשמח לקבל עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרון
חמדה קורץ21/07/2008שרון לא ציינת אילו פחדים ? מתי הפחדים החלו ?האם יש איזשהו אירוע חיצוני הקשור אליהם ?האם מלווים את הפחדים התנהגיות או מחשבות שחוזרות על עצמן ?
יעזור לי להתייחס אם תתני יותר מידע .יחד עם זאת המחשבות שלנו ה ן פנימיות אם אנחנו חושבים משהו אין זה אומר שזה יקרה במציאות , נסי לשנן זאת . חפשי פעילוית מרגיעות .הליכות אם חברה ועוד.
לגבי הסחרחורת אם זה חוזר התיעצי עם רופא משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה שמנהלירן17/07/2008
שלום, אני מרגישה שמנה וכל החברות שלי אומרות לי שאני לא שמנה, לפעמים אני גם מקיאה אם אני אוכלת דברים משמינים או הרבה מדי, עכשיו בחופש חברות שלי לא רוצות להסתובב איתי ואומרות שאני בבעיה ושהן מתביישות שאני אקיא אצלן וכו' אז אני בעיקר בבית מתעצבנת על אחים הקטנים שלי ומשעמם לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירון
חמדה קורץ20/07/2008ישנו פער בין החוויה הפנימית שלך "כשמנה " לבין האופן שהחברות רואות אותך . לעתים נדמה לנו כי " האושר" תלוי במשקל . נראה לך כי עם היית רזה יותר הכל היה קל יותר , אך זו אשלייה ויותר מכך מעגל של אכילה והקאה מהווה מעגל מסוכן מאוד ,אשר עלול להתפתח לאנורקסיה בולמיה מחלה נפשית וגופנית קשה .
קודם כל צאי עם חברות , מצאי תעסוקה ובילוים מהנים ,אל תתני לאוכל להכתיב את חייך .
נסי להפסיק עם ההקאות , מומלץ לפנות לדיאטנית אשר תעזור לך לבנות תוכנית אכילה מתאימה . במידה וההקאות ממשיכות מומלץ להתיעץ עם אנשי מקצוע דיאטנית ופסיכולוג . בקופת החולים ישנן מרפאות למתבגרים ולהפרעות אכילה .אשר נותנים מענה לקשיים אלו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)