מרגישה שמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה שמנה
    לירן
    17/07/2008

שלום, אני מרגישה שמנה וכל החברות שלי אומרות לי שאני לא שמנה, לפעמים אני גם מקיאה אם אני אוכלת דברים משמינים או הרבה מדי, עכשיו בחופש חברות שלי לא רוצות להסתובב איתי ואומרות שאני בבעיה ושהן מתביישות שאני אקיא אצלן וכו' אז אני בעיקר בבית מתעצבנת על אחים הקטנים שלי ומשעמם לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה שמנה

הוספת תגובה

• ללירון

חמדה קורץ
    20/07/2008

ישנו פער בין החוויה הפנימית שלך "כשמנה " לבין האופן שהחברות רואות אותך . לעתים נדמה לנו כי " האושר" תלוי במשקל . נראה לך כי עם היית רזה יותר הכל היה קל יותר , אך זו אשלייה ויותר מכך מעגל של אכילה והקאה מהווה מעגל מסוכן מאוד ,אשר עלול להתפתח לאנורקסיה בולמיה מחלה נפשית וגופנית קשה .
    קודם כל צאי עם חברות , מצאי תעסוקה ובילוים מהנים ,אל תתני לאוכל להכתיב את חייך .
    נסי להפסיק עם ההקאות , מומלץ לפנות לדיאטנית אשר תעזור לך לבנות תוכנית אכילה מתאימה . במידה וההקאות ממשיכות מומלץ להתיעץ עם אנשי מקצוע דיאטנית ופסיכולוג . בקופת החולים ישנן מרפאות למתבגרים ולהפרעות אכילה .אשר נותנים מענה לקשיים אלו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו