מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לתשובה, תינוקת בעצירותציפי03/07/2011
אני מניקה את בתי בת ה 4 חודשים (השבוע). עד לפני שבועיים הייתה לה יציאה פעמיים ביום, אחת קבועה ב 5:30 בבוקר ובמהלך היום משתנה, לפתע הפסיקה, הגברתי את כמות המיים שאני שותה והופסתי ירקות ולא השתנה כלום, בנוסף היא מתפתלת מכאבים בלילות, כבר נתתי לה נר אקמולי כי היא לא נרגעה, אני עושה הכל, מסג' בבטן , כפיפות רגליים, נתתי לה פעם אחת מיץ עגבנייה אבל אמרו לי שזה לא מומלץ למרות שזה שיחרר לה, קיבלתי תרופה הומאופטית שגם לא עוזרת אלה רק מרגיעה, מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה, תינוקת בעצירות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין06/07/2011שלום ציפי,
בתור התחלה את יכולה לנסות להוסיף פרוביוטיקה גם לך וגם לביתך. אם זה לא יעזור אחרי שבוע של טיפול אני מאד ממליצה שתגשי לנטורופת/ית לאיבחון ויעוץ תזונתי אישי. כי אם את מניקה אני לא רואה סיבה שתיהיה בעיית עצירות כלומר: הבעיה חייבת להיות בתזונתך שמשפיעה על החלב. או שחסרים פרטים בשאלתך ולכן חשוב במקרה זה היעוץ הפרטני.
אשמח לעזור ולענות על כל שאלה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי פרוביוטיקה
ציפי07/07/2011סליחה על הבורות, מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי פרוביוטיקה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין07/07/2011פרוביוטיקה הם בעצם חיידקים חיוביים שנמצאים בכל מערכת העיכול של בני האדם, וכאשר יש מחסור בהם יכולות להיווצר בעיות בריאותיות שאחת מהן היא עצירות וגזים.
הדרך הכי טובה לקבל פרובטיקה היא באמצעות הנקה, ותינוק שניזון מתחליף חלב אינו מקבל פרוביוטיקה אלא אם כן יש תוספת בתחליף החלב שלו, ובמקרה שלך, גם תינוקות שיונקים יכולים שלא לקבל את הפרוביוטיקה אם חסר לאם אותם ולכן חשוב שגם את תקחי וגם ביתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)