מטרנה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטרנה בלילה
    שירלי
    06/07/2011

בני בן 9 וחצי חודשים. אוכל יפה במשך היום(מאוד אוהב לאכול).בלילה הוא מתעורר בשעה 2:00 לשתות מטרנה. אני יודעת שזה לא בריא ולכן הפסקתי ו אני נותנת לו בשעה 2:00 לשתות מיים והוא נרדם אך לאחר מכן כל שעה מתעורר ואני נותנת מים, עד שבחמש אני נותנת לו את המטרנה. שאלתי היא מה עדיף:לתת לו בשתיים את המטרנה ואז הוא יושן טוב עד הבוקר או לתת לו מים וממשיך להתעורר ואז בחמש את המטרנה?(ניסיתי דייסה לפני השינה אך בכל זאת הוא רעב..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטרנה בלילה

הוספת תגובה

• מטרנה בלילה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    07/07/2011

שלום שירלי,

איני מבינה מי המליץ לך לתת מים במקום תחליף חלב.
    חיזרי לתת לו בשתיים כאשר הוא דורש את התחליף חלב, אין סיבה שהתינוק ישן רעב ויתעורר כל שעה.

אשמח לעזור בכל שאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירלי
    07/07/2011

על תשובתך, שמחתי לשמוע, כי גם אני חושבת שצריך לתת לו בלילה כשרעב..חיזקת אותי.ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    09/07/2011

חזרי לספר איך הולך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו